Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ťažké chvíle Doroty Nvotovej: Strach o synčeka!

Dorota Nvotová Zobraziť galériu (5)
Dorota Nvotová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Odkedy sa speváčke a herečke Dorote Nvotovej narodil syn, začala mať strach, ktorý vraj nikdy predtým nepociťovala.

 „Nikdy som sa nebála, dokonca ani keď som dostala na cestách týfus, tak som nemala strach. Som ako mašina, taká formula s telom trabanta, proste idem,“ zasmiala sa interpretka v rozhovore. „Odkedy však mám syna, vmontoval sa do môjho života strach, ktorý tam nikdy predtým nefiguroval - strach o moju osobu a strach o blízku osobu - tým, že mám strach o tú blízku osobu, tak mám zároveň strach aj o svoju osobu, lebo si uvedomujem, že keby tá moja osoba nebola, tak tá blízka osoba bude veľmi trpieť,“ vysvetlila mladá umelkyňa, ktorej narodenie syna zmenilo i rokmi zakorenené návyky.

„Normálne sa začínam pozerať, keď idem cez cestu, čo som predtým nikdy nerobila. Niekedy som sama zo seba prekvapená, aká som opatrná. Niektoré mamičky si o mne stále myslia, že som blázon, lebo idem so šesťtýždňovým deckom na Kaukaz, no ja si pripadám na svoje pomery až príliš obozretne,“ poznamenala Nvotová, ktorá si však rolu matky nadovšetko užíva.

„Mamičkovanie milujem, úplne ma to baví a nechcem ani predčasne ukončiť materskú, no nie som taký ten mamičkovský modrokoníkový typ. Keď raz za tri mesiace vypadnem na koncert alebo do krčmy, tak sa chcem baviť o iných veciach a nie o tom, aké plienky používam a či už kakáme a spinkáme,“ uzavrela so smiechom herečka.

Viac o téme: Dorota Nvotová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu