Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trapas slovenskej modelky: Už trepe ako Verešová!

Zita Galgóciová pridala ku kruhu ďalších päť stupňov. Zobraziť galériu (7)
Zita Galgóciová pridala ku kruhu ďalších päť stupňov. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Tak toto jej nevyšlo! Miss Universe SR 2004 a vychytená svetová modelka Zita Galgóciová (27) si počas rozhovoru pre topky.sk spôsobila úsmevný trapas. Jej život po súťaži krásy sa totiž podľa nej nezmenil o 180, ale až o neuveriteľných 365 stupňov. Žeby si tento údaj pomýlila s počtom dní v roku?

Drobná chybička! Zita Galgóciová sa dostala do povedomia verejnosti najmä vďaka víťazstvu v súťaži Miss Universe. V slovenskom šoubiznise sa pohybuje už dlhých 9 rokov, a preto by jej rozhovory s novinármi už nemali robiť problém. No aj ostrieľaná modelka občas pochybí!

Nedávno sme s bývalou kráľovnou krásy robili rozhovor, pri ktorom sme sa jej opýtali, ako sa jej život zmenil po víťazstve v súťaži. No a práve táto otázka sa stala pre mladú brunetku osudnou. Evidentne chcela odpovedať, že sa všetko zmenilo úplne od základov – zvolila však zlé slová, a tým si spôsobila úsmevný trapas. „Mne sa život otočil o 365 stupňov,“ znela odpoveď Galgóciovej. To by však znamenalo, že sa jej život pretočil do pôvodnej podoby a posunul sa len o 5 stupňov. Keďže kruh má 360 stupňov, v prípade vyjadrenia zmeny sa používa slovné spojenie s číslom 180.

Po tomto by sa mohlo zdať, že Zita ide tak trochu v šľapajách staršej kolegyne Andrey Verešovej, ktorú pokojne môžeme označiť za najväčšiu „majsterku slova” spomedzi missiek. Naposledy napríklad v spojení so svojím zranením poznamenala, že jej nohu akapultovalo (správne: katapultovalo, pozn. red.).

So stupňami má však problém mnoho známych ľudí slovenského šoubiznisu. Podobný prešľap sa v minulosti podaril napríklad Ivete Tkáčovej, manželke finančníka Patrika Tkáča. Tá v jednom z rozhovorov spomenula, že po pôrode dcérky sa jej život zmenil o 360 stupňov. Rovnako finalistka druhej série markizáckej reality šou Farma Eva Orolínová v jednej z odpovedí v našom online rozhovore uviedla, že ak by ju diváci spoznali osobne, tak by sa ich názor na ňu zmenil o 360 stupňov k lepšiemu. Zdá sa, že číselné vyjadrenia nie sú silnou stránkou nášho národa...

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Zitou Galgóciovou o živote po súťaži Miss Universe SR a plánoch do budúcnosti

Galgociova - Miss Universe SR 2013

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu