Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lelkesovci na smiech celému Slovensku: Odignorovali párty a... kvôli hanbe poriadne zúria!

Sisa a Juraj Lelkesovci sa dostali do nepríjemnej situácie. Zobraziť galériu (11)
Sisa a Juraj Lelkesovci sa dostali do nepríjemnej situácie.

BRATISLAVA – Zatienili aj víťazov! Dalo by sa povedať, že počas nedeľňajšieho odovzdávania ocenení Slávik 2012 sa ušlo viac pozornosti Sise (47) a Jurajovi (61) Lelkesovcom než samotným interpretom. Svojrázna prominentná dvojica má totiž na konte poriadny trapas - celebritný párik vyhlásil výsledky v jednej z kategórií skôr, ako stihli odznieť nominácie. Po tomto faux pas sa manželia rýchlo pobrali domov a vykašľali sa aj na večierok. Dôvod? Sú poriadne naštvaní na tvorcov programu!

Galéria: Čo sa dialo, keď boli vypnuté kamery? Pozrite si fotoreportáž zo zákulisia Slávika 2012

Stačila minúta a bolo po nálade! Speváčka Sisa Lelkes-Sklovská a jej manžel Juraj patria k stálym návštevníkom hudobného podujatia Slávik. Inak tomu nebolo ani tento rok. Známa dvojica sa tentokrát predviedla aj na pódiu, kde si strihla vtipnú scénku. Jej súčasťou bolo aj odovzdanie bronzovej sošky v kategórii spevák. A práve tento okamih sa nezaobišiel bez trapasu.

Sisa s Jurajom totiž oznámili víťazstvo Richarda Müllera skôr, než bola odvysielaná dokrútka s jednotlivými nominovanými spevákmi. „Tak toto sme ešte nezažili, že?“ poznamenal so smiechom Müller, ktorý si musel pod pódiom počkať na to, aby jeho meno zaznelo z úst Lelkesovcov ešte raz. Vzniknutá situácia vyvolala vlnu pobavenia nielen u všetkých zúčastnených, ale aj medzi divákmi. Mnohí tento trapas v značnej miere komentovali aj na sociálnej sieti.

Hlavným aktérom prešľapu však do smiechu veľmi nebolo. V tých chvíľach by sa im človek krvi nedorezal.  Nálada zahanbených manželov sa nezlepšila ani vo chvíli, keď odišli z pódia. V hľadisku totiž sedeli ako obarení. Netrvalo to však dlho - z podujatia sa totiž vytratili ešte pred koncom. Nezúčastnili sa ani večierka, ktorý sa konal po skončení prenosu v luxusnom bratislavskom hoteli.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme preto oslovili samotných Lelkesovcov. Podľa speváčkinych tvrdení stojí za trapasom zlyhanie tvorcov. Ja a môj manžel sme veľmi nahnevaní. Nikto nám nepovedal, že počas nášho vystúpenia odznejú na pódiu aj nejaké nominácie. Mali nám to oznámiť aspoň počas generálky, že v rámci nášho dialógu niečo také bude. Veľmi som nahnevaná,“ vysvetlila dôvod vzniknutého trapasu napálená tmavovláska. (Úryvok zo scénara, ktorý mala dvojica k dispozícii, nájdete TU) Sisa počas spomínaného momentu dokonca vôbec netušila, čo sa vlastne deje. „Myslela som si, že to bol len nejaký technický výpadok,“ dodala.

Zaujímalo nás tiež, či hlavným dôvodom, prečo s manželom odišli z podujatia pred jeho koncom a nedorazili ani na párty, bola nepríjemná situácia. „Jednak to bolo aj kvôli tomu, ale hlavne preto, že to bolo veľmi neskoro,“ ozrejmila nám Sklovská. „Nie je to moc dobré, ak je to takto v nedeľu. Nešli sme tam preto, lebo môj manžel ráno vstával do práce a ja som mala tiež nejaké povinnosti,“ uzavrela umelkyňa.

Zmyť zo seba nepríjemnú nálepku zahanbenia plánuje aj manžel temperamentnej speváčky. Ten zvolal na zajtra pre novinárov brífing, na ktorom by sa k spomínanej situácii rád vyjadril. 

Čítajte tiež:

Divočina po Slávikovi: Herečka Minichová skončila na zemi, naháč na parkete!

Mirgová šokovala hostí nahými prsiami, najkrajšiu Slovenku zradili minišaty!

Slávik 2012: Absolútnym víťazom je Desmod, prišiel aj starý ujo!

Šoky na Slávikovi: Nahý Kuly a unikátny trapas Lelkesovcov!

Celeste Buckingham: Objav roka chystá nový singel so sestrou!

Galéria: Niektorí hostia to na párty po odovzdaní ocenení Slávik 2012 trochu prepískli. Pozrite si fotoreportáž zo žúru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu