Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šteklivé momentky z DOD: Presvitajúca bielizeň i odhalené telá!

Nikola Komorová, Erika Judínyová a Monika Haklová sa na DOD postarali o šteklivé odhalenia. Zobraziť galériu (13)
Nikola Komorová, Erika Judínyová a Monika Haklová sa na DOD postarali o šteklivé odhalenia.

BRATISLAVA - Nešlo ich prehliadnuť! Známe tváre, ktoré sú nejakým spôsobom späté s Markízou, sa počas víkendu zišli v Záhorskej Bystrici, aby sa stretli so svojimi fanúšikmi. Niektoré z prítomných dám však davy divákov potešili nielen podpisom, či spoločnou fotografiou. Erika Judínyová a iné krásky sa vedome, ale aj nechtiac, postarali o to, že tohtoročný Deň otvorených dverí mal pikantnú príchuť.

 

Šteklivé momentky z DOD:
Zobraziť galériu (13)

Herečky v priesvitnom

Hoci sa v hereckom stánku nikto príliš neodhaľoval, aj napriek tomu umelkyne svojimi outfitmi provokovali. Elena Podzámska (vľavo) si na autogramiádu obliekla dievčensky pôsobiace šaty ušité z jemnej látky. Presvitajúca podprsenka sa však postarala o to, že partnerka Mateja Chrena nevyzerala až tak nevinne.

Jana Lieskovská (vpravo), známa z Druhého dychu, stavila skôr na pohodlie. V krátkych rifľových šortkách ukázala svoje štíhle nohy. Asymetrický top sa zas postaral o iné odhalenie - brunetke rafinovane obnažoval bruško. Pod priesvitným materiálom bola tiež viditeľná podprsenka.

Šteklivé momentky z DOD:
Zobraziť galériu (13)

Nepozorná mamička

Zuzana Kanócz, ktorá je podľa našich informácií vo štvrtom mesiaci tehotenstva, sa postarala o pikantnejšie odhalenie. Tvár markizáckeho seriálu Horúca krv chcela vyhovieť všetkým fanúšikom. Vo víre rozdávania autogramov si neustrážila krátku sukňu, spod ktorej jej vykukli nohavičky.

Šteklivé momentky z DOD:
Zobraziť galériu (13)

Prekvapivo cudná farmárka

Monika Haklová patrí k ľuďom, ktorí sú radi stredobodom pozornosti. Na sobotňajšom podujatí však príliš z radu návštevníkov Záhorskej Bystrice nevytŕčala. Napriek tomu si neodpustila drobnú provokáciu. Svetlý overal si totiž rozzipsovala tak, až jej bolo vidno podprsenku. V Monikinom prípade je to pritom dosť prekvapujúce, na tento kúsok bielizne si totiž príliš nepotrpí.

Šteklivé momentky z DOD:
Zobraziť galériu (13)

Farmárka bez hanby

Nikola Komorová nemá žiaden problém s nahotou. Práve ona sa na Dni otvorených dverí v Markíze najviac odhalila. Zábrany zahodila už vo chvíli, keď sa prezliekala do vykrajovaných plaviek. Tmavovláska sa bez okolkov vyzliekla za prítomnosti nášho fotografa. Ostatných mužských návštevníkov potešila pohľadom na svoje telo, keď sa išla osviežiť do vírivky.

Šteklivé momentky z DOD:
Zobraziť galériu (13)

Odvážna Erika

Vyzývavé outfity už k moderátorke markizáckej Smotánky neodmysliteľne patria. Erika Judínyová zostala svojmu štýlu verná a v sobotu sa predviedla v poriadne odvážnom tope s odhaleným chrbátikom. A hoci blondínka nechala podprsenku tentokrát doma, svoje prsia si ustrážila a vyhla sa prípadnému trapasu.

 

Viac outfitov nájdete TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu