Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šéf Markízy a Švajda šokovali tisícky návštevníkov DOD: Aha, čoho boli schopní!

Generálny riaditeľ Matthias Settele a moderátor Patrik Švajda si užili ľadovú sprchu priamo na pódiu. Zobraziť galériu (40)
Generálny riaditeľ Matthias Settele a moderátor Patrik Švajda si užili ľadovú sprchu priamo na pódiu. (Zdroj: topky.s k)

BRATISLAVA - Televízia Markíza dnes opäť otvorila brány a v spoločnosti svojich priaznivcov úspešne oslávila 18. narodeniny. Do Záhorskej Bystrice prišlo približne 15-tisíc návštevníkov, pre ktorých si organizátori pripravili poriadne prekvapenie. Generálny riaditeľ Matthias Settele (46) spolu s moderátorom Patrikom Švajdom (42) sa totiž postavili na pódium a pred zrakmi tisícok fanúšikov sa obliali ľadovou vodou.

Televízia Markíza pôsobí na Slovensku už 18 rokov. A vždy v auguste sa otvára pre všetkých svojich divákov. Inak tomu nebolo ani tentoraz. Na všetkých priaznivcov čakali v Záhorskej Bystrici moderátori, herci, známi speváci a nechýbala ani prehliadka štúdií, kde sa vyrábajú rôzne relácie. 

No okrem už tradičných atrakcií, na ktoré sa priaznivci môžu tešiť každý rok, si organizátori Dňa otvorených dverí pre fanúšikov pripravili jedno veľké a zároveň poriadne šokujúce spestrenie. 

Ako sme vás na topkách pred pár dňami informovali, redaktor televíznych novín Viktor Vincze v priamom prenose vyzval moderátorov Jaroslava Zápalu, Máriu Pietrovú a generálneho riaditeľa Matthiasa Setteleho, aby sa obliali ľadovou vodou a podporili tak dobrú vec. 

A šéf Markízy sa rozhodol, že tak urobí na obľúbenom Dní otvorených dverí, pred zrakmi tisícok fanúšikov. Postavil sa teda na pódium a od hokejistov Ľuba Višňovského a Petra Bondru sa nechal obliať vedrom plným ľadovej vody. „Je studená,“ zahlásil premočený Settele, no nezabudol spomenúť, kto ďalší má do 24-hodín Ice bucket challenge zdolať. „ Nominujem Johnyho Tribulu, Eriku Judínyovú, Patrika Švajdu a Zlaticu Puškárovú,“ vyzval svojich kolegov riaditeľ. 

Patrik Švajda sa však ukázal ako muž činu a pána generálneho v ľadovom ošiale nenechal samého. Výzvu svojho šéfa prijal a ľadovú sprchu si užil hneď na pódiu. Moderátor vyzval hokejistu Richarda Lintnera, Róberta Kaliňáka a šéfredaktora spravodajstva Richarda Krejču. 

Počasie markizákom vyšlo a tak do Záhorskej Bystrice prišlo približne 15-tisíc návštevníkov, čo je podstatne viac ako minulý rok. „Ďakujeme všetkým divákom, ktorí dnes prišli a ktorí sa sem ešte chystajú. V tejto chvíli u nás už bolo približne 15-tisíc divákov, takže do večera to bude aj 20-tisíc,“ povedala pre topky.sk hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová. 

Program DOD v Markíze 2014: 

08:15 hod. - Eliška Mrázová, Lo Hrúzová, Peter Makranský

08:40 hod. - Sabina Křováková + kapela

09:05 hod. - Martin Harich + kapela

09:30 hod. - Nela Pocisková

09:40 hod. - 5 Angels

10:10 hod. - Peter Bič Project

10:50 hod. - Hex

11:30 hod. - Richard Müller + Fragile

12:05 hod. - Dara

12:25 hod. - Peter Nagy + skupina Indigo

12:44 hod. - Tanec Happy

13:20 hod. - IMT Smile

13:40 hod. - Polemic

14:05 hod. - Cigánski Diabli

14:40 hod. - AMO Band

15:05 hod. - Tomáš Bezdeda + kapela

15:25 hod. - Beata Dubasová

15:50 hod. - Martin Madej

16:13 hod. - Vidiek

16:45 hod. - Andrea Zimányiová, Juraj Burian

17:00 hod. - Simona Gážiková, Veronika Strapková

17:30 hod. - Fuera Fondo

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu