Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nahý Cinkota: Vyzliekol sa pred kamerou!

Herec Dušan Cinkota pobehoval po pľaci nahý. Zobraziť galériu (4)
Herec Dušan Cinkota pobehoval po pľaci nahý.

BRATISLAVA – Obnažený! Herec Dušan Cinkota (40), ktorý účinkuje v novom markizáckom sitkome Zita na krku, sa v prvej časti predvedie ako ho Pán Boh stvoril. Diváci ho uvidia úplne nahého!

Odhalil svoje telo! Herec Dušan Cinkota, ktorého v máji 2007 zatkli pre drogovú trestnú činnosť, sa po prepustení z väzby snaží postupne vrátiť do starých koľají. Ako herec sa za posledný rok objavil v jojkárskom seriáli Odsúdené, účinkoval tiež v Ordinácii v ružovej záhrade. 

Najnovšie sa objaví v ďalšom markizáckom projekte. Už dnes večer sa predvedie v sitkome s názvom Zita na krku. A hneď v úvodnej časti poriadne prekvapí divákov. Vyzlečie sa donaha! Dôvod, prečo sa počas nakrúcania pred kamerami odhalil, je jednoduchý. Jeho kolegyňa Helena Krajčiová, ktorá stvárňuje seriálovú Zitu, mu vzala uteráky. A tak musel herec zaimprovizovať. Prirodzenie si preto kryl dopravnými značkami. 

Samotného herca sme sa chceli spýtať, ako sa mu nakrúcali pikantné zábery. Zaujímalo nás aj to, či sa na pľaci nehanbil. „Bolo to v pohode, veď mi predsa vzala uteráky,“ odvetil s úsmevom Cinkota.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu