Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odhalená Marušinová: Kamil, toto telo nechceš?

Zuzana Marušinová v plavkách. Prizná sa k nej Mikulčík?! Zobraziť galériu (7)
Zuzana Marušinová v plavkách. Prizná sa k nej Mikulčík?!

BRATISLAVA - Herec a spevák Kamil Mikulčík (33) sa údajne zaplietol s kolegyňou z brandže Zuzanou Marušinou (24), známou zo seriálu Panelák. Herci vraj tvoria milenecký pár. Takéto informácie sa už nejakú dobu šíria v zákulisí šoubiznisu, no obaja ich popierajú. Kamil, nerozmyslíš si to? Pozri, aká je sexi!

Mikulčíkov „objav“ sa odhalil! Topky.sk vás včera informovali, že herec Kamil Mikulčík údajne tvorí milenecký pár s mladou kolegyňou Zuzanu Marušinovou. Hoci obaja rozhorčene tvrdili, že sú iba kamaráti a nič viac medzi nimi nie je, ich okolie tvrdí presný opak. „My sme to vedeli už dávno pred tým, že oni dvaja spolu paktujú. Zavolajte Marušinovej a skúste sa jej opýtať, medzi nami babami jej vykĺzlo, že Kamil s ňou plánuje budúcnosť,“ tvrdí človek z ich blízkeho okolia.

Ktovie, prečo herec nechce vzťah so sexi brunetkou priznať. Veď by mu ju mohol každý závidieť! Topky.sk najnovšie získali fotografiu sporo odetej Zuzany. Herečka sa zúčastnila jojkárskeho letného festivalu na Domaši a fanúšikovia si v ten deň naozaj prišli na svoje.

Okrem podpisov totiž získali aj skvelý pohľad na Zuzanine krivky. Odetá v plavkách si schuti zaplávala v tunajšom jazere a ukázala tak svoju štíhlu  postavičku. A musíme uznať, že aj bez mejkapu vyzerá naozaj dobre a žensky. Nikto by sa teda ani na chvíľu nečudoval, keby Kamil podľahol tomuto zvodnému telíčku.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu