Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Cestný pirát Galis: Policajti chytili smeráka, ako sa rúti diaľnicou D1!

Poslanec-neposlanec, Galis musel platiť
Poslanec-neposlanec, Galis musel platiť (Zdroj: SITA, Topky)

BRATISLAVA - Zrušenie priestupkovej imunity, ktoré si nedávno po dlhoročnom naťahovaní schválili poslanci, má svoju prvú "obeť." Podľa našich informácií dnes cestná polícia chytila poslanca Smeru Dušana Galisa, ako uháňa po diaľnici D1 oveľa vyššou ako povolenou rýchlosťou. Keďže už nie je nedotnuteľný, musel platiť.

Vaše tipy

Poslanec podľa našich informácií uháňal rýchlosťou väčšou, ako je 130 kilometrov za hodinu. Maximálna rýchlosť je tu však len 110 km/h. V popoludňajších hodinách ho však pri Senci nameral cestný radar a zastavila ho hliadka polície. Udalosť si všimol náš čitateľ.

Poslanec pre Topky priznal, že sa mu dnes táto nepríjemnosť "prihodila" aj to, že keďže už nemá imunitu, musel platiť pokutu. Nechcel však prezradiť, koľko. "Zaplatil som. Koľko? Zistite si na polícii," poznamenal poslanec za Smer a bývalý futbalový tréner Galis.

Bratislavský policajný hovorca František Peczár sa odmietol k prípadu vyjadriť. Argumentoval, že po zmene zákonnej úpravy je poslanec fyzickou osobou a informácie o nej poskytnúť nesmie.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu