Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zvieratká nemôžu za našu necitlivosť a egoizmus

Adoptuje si psíka, vyzýva Miriama z Bratislavy.
Adoptuje si psíka, vyzýva Miriama z Bratislavy.

Je smutné, že mi ľudia, osobnosti, ktoré by sme mali ísť všetkým žijúcim tvorom na zemi príkladom, sa správame tak kruto.

Ved vsak nie je skutocnost taka, ze vacsi silnejsi a nadradenejsi by mal slabsie tvory ochranovat, nie smrcovat a prenasledovat? V dnesnej dobe je vacsina ludi zahladenych do seba a vobec necitia to co ine tvory.nemaju v sebe kusok empatie a citu pre inych.Co by sme vsak mi ako ludia mali mat. Pravdaze este to nieje take zle,a mi ludia by sme este mohli spravit napravu.Ved sme tolko zvieratkam ublizili,a oni ajtak za nic nemozu. Zvieratka nemozu za nasu necitlivost a egoizmus.

v dnesnom case to preto aj tak vyzera.Utulky su plne bezbrannych a smutnych psikov a inych zvieratiek,co trpia vdaka kvoli tomu,ze nam venovali nase strdce a spoliehali sa na nas.No dobry ludia,co pracuju v utulku sa im tu lasku snazia aspon trochu vynahradit,zaco im velmi velmi dakujem.No urcite ta laska co pocituju ty psikovia v utulku od tych dobrych ludi co sa tam o nich staraju,urcite nieje taka,ked sa psik macicka alebo ine zvieratko dostane do dobrej rodiny a pociti tu lasku domova a veskych svojich bliznych.

Tymto by som chcela poprosit dobrych ludi,co aj ked si nemozu adopstovat psika alebo ine zvieratko z utulku,nech aspon inym sposobom podporia zvieratka ktore tu pomoc naozaj potrebuju.Ved ochrana zvierat je vychova k ludskosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu