Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Potupa pre nadržanú blondínu z Hotela: Namiesto sexu slzy!

Viera sa usiluje Tomáša zviesť. On ju však svojím odporom voči nej poriadne zhadzuje. Zobraziť galériu (8)
Viera sa usiluje Tomáša zviesť. On ju však svojím odporom voči nej poriadne zhadzuje.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Je to hlavne o sexe! Práve s takýmto presvedčením sa Viera (26) nanominovala medzi zabývaných súťažiacich jojkárského Hotelu Paradise. Mladá striptérka si na ukojenie chúťok vyhliadla Tomáša Macháčka (25), ktorého zvádza pri každej možnej príležitosti. Perverzné reči, lacné pózy a náhodné dotyky sú ale zbytočné. Svalnatý policajt zhadzuje blonďavú nymfu svojím odporom!

Hoci sa súťažiaci z Hotela Paradise zhodli na tom, že je Viera zvláštne stvorenie, Tomáš Macháček vníma vzťah s ňou ako lákavú výzvu. Práve preto si ju vo včerajšom rozhodnutí vybral za partnerku. Ako však vysvitne, ďalšie fungovanie s blondínkou bude pre neho veľmi náročné.

Viera sa totiž netají tým, že od „parťáka“ vyžaduje intímnosti. Bez okolkov mu svoje požiadavky predostrela počas toho, ako ho na posteli lacno zvádzala s rozkročenými nohami. „Tým, že sa ma nedotýkaš alebo mi nedávaš bozky, neprejavuješ chlapskú náklonnosť...Tak by si už aj mohol začať trošku,“ poznamenala nadržaná súťažiaca, ktorá začala Tomáša presviedčať o tom, že účasť v tejto šou je aj o sexe.

Macháček sa intímnostiam so striptérkou zatiaľ bráni. Navyše ju presviedča, aby si posteľné hrátky pokojne užila s niekým iným spomedzi súťažiacich. „Nechcem túto šancu využívať. Dohodím jej Lea,“ prezradil svoje plány Tomáš.

Viera sa však sexu nedočkala, noc po spoločnej párty totiž strávila sama na gauči. Navyše jej Tomáš svojím správaním veľmi ublížil. „Bola na neho veľmi nahnevaná, lebo sa s ňou nechcel vyspať. Navyše ju mrzelo, že sa ho nemôže ani dotknúť. Správal sa k nej, ako keby bola chorá,“ prezradil náš zdroj zo zákulisia. Ako sme sa tiež dozvedeli, z verejnej potupy pred kamerami bola nešťastná a neubránila sa slzám. 

Tip: Vyberte si program na dnešný večer! Širokú ponuku programov nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu