Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexi playmate na pokraji zúfalstva: Zničí mi to celý život!

Playmate si vraj vyrobila hanbu na celý život. PR článok Zobraziť galériu (5)
Playmate si vraj vyrobila hanbu na celý život. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hanba na celý život! Príchod starých farmárov oslávili na odľahlom statku vo veľkom štýle. Alkoholovému kúzlu sa aktuálne poddala Petra (25), ktorá sa vďaka tomu nevyhla pekným pár trapasom priamo pred markizáckymi kamerami. Sexi playmate je preto teraz doslova na pokraji zúfalstva.

Posledný, finálový týždeň vyslal na miesto činu aj vypadnutých farmárov. K radosti, že sa odľahlý markizácky statok opäť zaplnil, sa samozrejme pridalo aj množstvo prípitkov. Niekto vypil viac, iný zasa menej. K tej prvej skupine sa pridala česká playmate Petra – tú však zmohol nielen alkohol, ale i nekompromisná zemská príťažlivosť.


Obrovská hádka na Markíze: Padali urážky najhrubšieho zrna!


Blondínke sa plietol jazyk, ledva stála na nohách a niekoľkokrát sa dokonca vyváľala v blate. No a vďaka týmto nemilým trapasom je dnes doslova na pokraji zúfalstva. „To, že som sa opila, mi zničí celý život,“ vyjadrila sa s plačom Petra. „Chcem mať niekedy deti a chcem proste, aby sa nehanbili za svoju mamu,“ pokračovala so slzami v očiach modelka, ktorá bola rozžialená natoľko, že ju museli utešovať aj ostatní farmári.

Vďaka pokĺznutiu s alkoholom si Peťa vyrobila poriadnu hanbu. Teraz je jej všetko ľúto a neustále plače.
Zobraziť galériu (5)
Vďaka pokĺznutiu s alkoholom si Peťa vyrobila poriadnu hanbu. Teraz je jej všetko ľúto a neustále plače.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V najnovšej časti sa zároveň dozviete meno prvého finalistu. Kto získal najväčšie sympatie a prečo, uvidíte už dnes večer na Markíze.

Viac o téme: FarmaPetra Palusková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu