Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Mladíci vylúpili strojovňu školského bazénu!

(Zdroj: Jupiterimages)

KOŠICE - Košická polícia obvinila troch mladých Košičanov z krádeže. Obvinení sa v nedeľu vlámali do strojovne bazénu strednej odbornej školy na Učňovskej ulici v Košiciach, odkiaľ ukradli rádio, dva reproduktory, vodovodný inštalačný materiál a náradie, botasky, elektromotory, kábel a ventilátor. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, 19-ročný Roman Č., 27-ročný Patrik Č. a 17-ročný Ladislav Č. spôsobili škole škodu za 750 eur.

Z krádeže v štádiu pokusu a z porušovania domovej slobody košická polícia obvinila 17-ročného Mikuláša L. z Košíc, ktorý vnikol v nedeľu pred polnocou cez oplotený pozemok na dvor rodinného domu na Ťahanovskej ulici v Košiciach. Vlámal sa do garáže, odkiaľ sa pokúsil ukradnúť motorovú pílu, vŕtačku a tašku s cigaretami. Polícia ho spolu so 43-ročnou majiteľkou domu prichytila, informovala Demjanovičová.

Neznámy páchateľ sa z nedele na pondelok vlámal po rozbití sklenenej výplne výkladu do predajne potravín v obci Kecerovce (okr. Košice - okolie). Odniesol si odtiaľ rôzne potraviny, mäsové výrobky, alkohol, cigarety a finančnú hotovosť, čím spôsobil majiteľovi škodu vyše dvetisíc eur. V tom istom čase sa ďalší neznámy páchateľ vlámal do pohostinstva v obci Bežovce (okr. Sobrance). Vylomil tam dva hracie automaty, z ktorých ukradol 52,65 eura. Majiteľke pohostinstva spôsobil škodu na zariadení za 200 eur.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu