Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Mladík, zrejme nadrogovaný, dokopal policajtku!

(Zdroj: Jupiterimages)

BRATISLAVA – V levickom parku včera zaútočil na mestskú policajtku mladík (19) zo Skalnej. Tá útočníka spolu s kolegyňou síce spacifikovala, skončila však v nemocnici s pomliaždeninami. Útočník mohol byť podľa polície pod vplyvom drog.

„Má pochrúmané zápästie a trošku stehno, ako ju kopal,“ povedal pre topky.sk náčelník levickej mestskej polície Jozef Polka. Dodal, že predbežne sa bude liečiť asi týždeň.

Incident sa odohral pri bežnej kontrole okolo 17.00 hod. Policajtky prechádzali mestským parkom, kde zbadali ležať na lavičke mladíka. Alkohol z neho cítiť nebolo, mysleli si preto, že mu prišlo zle a snažili sa ho prebrať.

„Zrazu sa na lavičke posadil, nepovedal ani slovo a vyskočil. Prvé, čo bolo, kopol policajtku do panvovej časti, potom do nohy. Keď sa snažil tretíkrát kopnúť, rukou mu nohu odrazila. Tak jej pochrúmal ruku,“ povedal náčelník.

Policajtky vzápätí prešli do protiútoku. Použili chvaty, kopy a dostali ho na zem, kde mu nasadili putá. Predviedli ho na stanicu, kde však neprehovoril ani slovo. Do rúk ho potom dostala štátna polícia a obvinila ho z útoku na verejného činiteľa. Aj so štátnymi však mladík odmietol komunikovať, mali preto podozrenie, že je pod vplyvom drog. Previezli ho do nemocnice, kde mu odobrali krv. Výsledky ešte nie sú známe, dodal náčelník. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu