Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Marianna Müllerová: Cítim, že Miška strácam

Marianna Müllerová trávi s Miškom každú voľnú chvíľu.
Marianna Müllerová trávi s Miškom každú voľnú chvíľu. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA/KOŠICE - Čakanie na zázrak - tak sa dá pomenovať situácia, v ktorej je polročný Miško Müller. Aj keď je jeho stav stabilizovaný a nezhoršuje sa, jeho vyhliadky na ďalší život maria problémy s tenkým črevom.

Ak nezačne pracovať a rásť, chlapček zomrie. S touto strašnou predstavou sa musí zmieriť i jeho mama. „Cítim, že ho strácam. Začínam mať taký istý pocit, ako pri Markovi. V spánku ma strašia ťažké nočné mory. Keď som pri ňom a hladkám ho, myslím i na Marečka. Mám pocit, akoby ho volal k sebe do nebíčka. Ja si však tak veľmi prajem, aby sa mu polepšilo a uzdravil sa,“ zveruje sa Marianna Müllerová.

So svojím synčekom trávi každú voľnú chvíľu, stále ho povzbudzuje, aby neprestal bojovať. „Viem, že je už unavený, veď zvládnuť toľko náročných operácií za jeho krátky život nie je vôbec jednoduché. Stále sa bojím, aby ho to nebolelo. Lekári ma však ubezpečili, že ho nič nebolí, " vysvetľuje Marianna. Našim lekárom dôveruje a vie, že robia všetko, čo je v ich silách. S mnohými sa už spoznala bližšie a vie, že ju neberú len ako pacientku.

„Stále ma pravdivo informujú o stave Miška. Ich optimizmus sa však vytráca. Keď sa pýtam, či má synček nádej na prežitie, tak mi rovno povedali, že veľmi dlho ma budú držať v neistote. Všetci čakáme na zázrak, že črievko začne pracovať,“ dodáva Marianna.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu