Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Hrôza v Piešťanoch: Psíka vláčila za autom stovky metrov, keď to zistila, bolo neskoro!

Wendy naďalej bojuje o život
Wendy naďalej bojuje o život (Zdroj: Piešťanský denník)

PIEŠŤANY - Strach a hrôzu mali v očiach obyvatelia Piešťan, ktorým sa v posledný deň v roku naskytol naozaj otrasný pohľad. Žena vláčila za autom psíka uviazaného na vôdzke a nezastavila ani po stovkách metroch, kedy už po zemi vliekla len jeho bezvládne telíčko. To, že niečo nie je v poriadku, zistila až v niekoľko kilometrov vzdialenej Hornej Strede.

Majiteľka chcela 5-ročnú Wendy ubrániť pred stresmi z novoročných delobuchov a poprosila nemenovanú slečnu, aby jej štvornohého miláčika na Silvestra odviezla k jej rodičom do Hornej Stredy. To však ešte netušila, že milovaného psíka už neuvidí v takom stave, v akom ho žene odovzdávala.

Wendy naložila do auta, no tá zrejme v nestráženej chvíli vyskočila a vôdzka ostala v aute. To si však vodička nevšimla a so psíkom uviazaným za autom naštartovala. "Ona ho povláčila za autom od Ulice A. Hlinku, kde bývam, až po Vŕšok," povedala pre Piešťansky denník rozhorčená majiteľka. Psíka vodička vliekla po ceste takmer kilometer. Vodička však na to, že Wendy už dávno nie je v aute, prišla až v niekoľko kilometrov vzdialenej Hornej Strede.

Doráňaná Wendy po ceste plnej hrôzy a bolesti skončila na veterinárskej klinike v kóme a ešte stále nie je z najhoršieho vonku. Je zázrak, že vláčenie po ceste vôbec prežila.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu