Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia smrť na motorke: Osudová jazda Galanťana (†31) napriek zákazu!

Galanťan po zrážke vyletel z cesty Zobraziť galériu (7)
Galanťan po zrážke vyletel z cesty (Zdroj: polícia)

GALANTA – Teplo a pekné počasie lákajú na cesty čoraz viac motorkárov. V piatok na rýchlu jazdu doplatil Galanťan (†31), ktorý za riadidlá sadol napriek zákazu. Neuposlúchnutie sa mu stalo osudným a po nehode v Seredi ťažkým zraneniam podľahol. Dva dni na to, zahynula v Košarovciach po nebezpečnej jazde motorkára Zdena jeho malá sestrička Veronika (†13).

Jeden víkend, dva vyhasnuté ľudské životy. So zákazom a bez evidenčného čísla sadol za riadidlá motorky Suzuki GSXR 1000 mladý muž z Galanty, ktorý krátko poobede havaroval na Trnavskej ulici v Seredi. „Pred areálom spoločnosti narazil zozadu a bočne do osobného auta Renault Scenic, ktoré sa zaraďovalo do pravého jazdného pruhu,“ informoval o smrteľnej nehode trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Za volantom nabúraného auta sedel takisto muž z Galanty (32), ktorý sa však našťastie ťažkým zraneniam vyhol. Horšie na tom bol mladý motorkár, ktorého po zrážke vyhodilo mimo cestu. O jeho život bojovali záchranári, ktorí ho letecky prepravili do nemocnice v Nitre. „Svojim zraneniam však napokon podľahol,“ dodal Hanus.

Príčiny dopravnej nehody polícia naďalej vyšetruje a upozorňuje všetkých motorkárov aby „dbali na svoju opatrnosť, nepreceňovali svoje schopnosti ani možnosti svojho motocykla“.

Ide totiž už od druhý prípad smrti na motorke počas posledného víkendu. V nedeľu medzi obcami Nižná Sitnica a Košarovce došlo k smrteľnej dopravnej nehode, pri ktorej zahynula 13-ročná Veronika. Na motorke ju viezol jej brat bez vodičáku, ktorý bol opitý a navyše ani jeden z nich nemal prilbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu