Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Smeráčka má 8 áut: Vozí sa aj na športiaku za 35-tisíc eur

Bohatá poslankyňa
Bohatá poslankyňa

BRATISLAVA – Verejnosti takmer neznáma poslankyňa Smeru, ktorá do parlamentnej lavice zasadla prvý raz v tomto volebnom období, sa môže pýšiť luxusným kúskom vo svojej garáži. Ivetu Liškovú (46), o ktorej je reč, sme totiž zastihli, ako odchádza z práce na luxusnom športovom kupé Audi A5. Jeho cena sa podľa cenníka pohybuje od 35-tisíc eur.

Poslankyňa Topkám potvrdila, že auto vlastní. „Odkúpila som si ho od firmy, v ktorej som bola konateľka,“ prezradila nám. Kupovala ho vraj ešte pred dvoma rokmi a vyberala si ho sama. Ako sociálna demokratka si však nemyslí, že vlastniť luxusné veci by mal byť problém. „Ak je niekto sociálne cítiaci, neznamená to, že musí byť aj chudobný,“ povedala nám. Lišková bola aj medzi zakladateľmi Smeru a v minulosti sa venoval práve sociálnej politike.

Ak si však myslíte, že jej športová audinka stačí, ste na omyle. Podľa majetkového priznania totiž vlastní neuveriteľných 8 áut. Poslankyňa, ktorá zaujala svojim výzorom aj pri poslaneckom sľube, si ich tak môže zrejme meniť, aby jej ladili ku kabelke alebo lodičkám. Priznala, že v autách jej nikto neradí, aj farbu si vyberala sama. Lišková sa tak v rámci Smeru zaradila k tým bohatším politikom. Známym obdivovateľom luxusu je aj exminister financií Ján Počiatek, bývalý štátny tajomník Martin Glvač, či smerák s najväčším priznaným príjmom Pavol Pavlis.

Iveta_Liskova_Audi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu