Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Na Slovensko prichádza Bezva ženská

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: cinemart)

Filmová pochúťka od tvorcov komédie Ženy v pokušení a Muži v nádeji prichádza do slovenských kín. A zahrajú si v nej Ondřej Vetchý, Petra Hřebíčková, Miroslav Táborský, Jiří Langmajer, Tereza Kostková, Václav Postránecký, či mladá sympatická slovenská herečka Kristína Svarinská. Komédiu Bezva ženská na krku môžete vidieť už od 20. októbra.

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je manželka charizmatického a bohatého Pavla /Jiří Langmajer/ na plný úväzok. Je ňou ale len dovtedy, kým ju na prahu štyridsiatky roztomilým a korektným spôsobom nepožiada o rozvod... Keď nový život, tak s celou parádou! Eliška sa rozhodne začat od nuly ako učiteľka v malej stredočeskej dedinke. Svojrázny a hyperaktívny starosta /Miroslav Táborský/ nasťahuje Elišku do jedného domu s hrobárom Božíčkom /Ondřej Vetchý/, ktorý vďaka svojim vlastným nemilým skúsenostiam s „ženskými navždy skoncoval“.

„Je to film o láske, ktorá môže ľuďom pomôcť. Hlavne ľuďom, ktorí už stratili chuť, odvahu aj silu veriť, že by mohli byť ešte v živote šťastní. Vďaka náhodnému, takmer osudovému stretnutiu, přežiju Eliška s Božíčkom najšťastnejší kus svojho života, a to práve vtedy, keď už to ani jeden z nich nečakal. Láska nie je abstraktný pojem, je strašne silná,“ hovorí Ondrej Vetchý o hlavnej téme filmu.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu