Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tajomstvo Paris Hilton: Šikovný chirurg alebo dobrá podprsenka?

Dve podoby Paris Hilton Zobraziť galériu (8)
Dve podoby Paris Hilton (Zdroj: SITA)

MADRID – Je to zázrak!? Známa dedička Paris Hilton (29) dodnes rozhodne nepatrila medzi ženy, ktoré by sa mohli chváliť veľmi kyprými tvarmi. V posledných dňoch však nastala výrazná zmena a jej prsia sú oveľa väčšie. Paris, ako si to spravila?!

Takmer jej vypadli z výstrihu! Ešte pred časom Paris so svojími prsiami nemala žiadne starosti – neraz si dokonca vyšla aj naostro bez podprsenky. Dnes je situácia zjavne iná. Pri príležitosti predstavenia svojho nového tímu v závodení na motorkách sa totiž predviedla vo výstrihu, z ktorého jej prsia doslova prekypovali. Dedička si veru musela dávať poriadny pozor, aby jej nevykukla bradavka!

Nie je pritom žiadne tajomstvo, že Paris už o implantátoch uvažovala. „V jednom čase hovorila: „Chcem to spraviť, som taká plochá!“ Ale už onedlho zmenila názor „Páčia sa mi. Je mi to jedno. Mám ich rada,“ povedala jej matka Kathy. Samotná celebrita prezradila aj to, že sa priveľmi bojí ihiel a krvi na to, aby si dobrovoľne ľahla pod chirurgický nôž. „Priveľmi sa bojím. Mám sa rada taká, aká som.“ Ak teda nezmenila názor, musia byť za jej zázračnou premenou alebo silikónové vypchávky, alebo veľmi kvalitná podprsenka!

Paris si kombinézu s vyzývavým výstrihom obliekla na prezentáciu svojho závodného tímu motoriek, ktorý by sa mal predstaviť v ďalšej sezóne MotoGP World Championship. Na tlačovú konferenciu si podnikateľka priviezla aj svoju motorku. A asi sa nikto nebude čudovať, že na nej nechýba jej obľúbená ružová farba. „Pózujem na svojej novej motorke;) Milujem ju!", zverila sa prostredníctvom Twitteru fanúšikom. Nuž, uvidíme, ako sa jej tímu bude dariť v ostrej konkurencii!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu