Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Divočina po Slávikovi: Polonahý Petraník a Vratkov konflikt na parkete!

Zábava sa na parkete zvrhla v neskorých hodinách Zobraziť galériu (65)
Zábava sa na parkete zvrhla v neskorých hodinách

BRATISLAVA – Zvrhlo sa to! Po slávnostnom rozdaní sošiek Slávik 2010 sa konala v jednom z bratislavských podnikov párty. Na nej tiekol alkohol potokom. Výsledok? Superstarista Jakub Petraník (22) tancoval polonahý na parkete a chalani z kapely Iné Kafe sa takmer pobili.

Po skončení priameho prenosu z odovzdávania ocenení Slávik 2010 sa presunulo osadenstvo z bratislavskej Starej tržnice do jedného z podnikov v centre hlavného mesta. Tam sa konala after party. Hoci to na nej vyzeralo zo začiatku relatívne pokojne, s pribúdajúcimi nočnými hodinami sa začala atmosféra vďaka alkoholu poriadne uvoľňovať.

Zábava dosiahla vrchol okolo pol tretej ráno. Zhruba v tom čase sa totiž na parkete vlnil do rytmov hudby superstarista Jakub Petraník. Nešlo však o klasický tanec, skôr to vyzeralo ako keby bol účastníkom nejakej šou Strip Dance 5. S rozopnutou košeľou a s odhalenou hruďou značne vynikal spomedzi ostatných žúrujúcich.

Svojsky poňali zábavu aj chalani z kapely Iné Kafe. Tí mali konflikt s jedným z prítomných hostí. Dokonca to vyzeralo tak, že sa na párty strhne bitka. Jedného z členov punk rockovej formácie totiž chytil muž pod krk. Do konfliktu bol zapletený aj frontman kapely Vratko Rohoň, ktorý zachraňoval situáciu. Nakoniec sa však podarilo konflikt zažehnať a k pästnému súboju nedošlo.

Ako to na Slávikovi vyzeralo? Pozrite si našu GALÉRIU!

V čom prišli oblečené hviezdy na vyhlásenie výsledkov Slávik 2010 nájdete TU!

Sledujte TOPKY TV: Takto to rozbalili na párty Jakub Petraník a Vratko Rohoň.



Slavik_after_party_1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu