Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná Lužinská z Paneláku: Myslela som si, že je to len choroba!

Lucia Lužinská a jej partner Boris Čellár budú čoskoro rodičmi. Zobraziť galériu (7)
Lucia Lužinská a jej partner Boris Čellár budú čoskoro rodičmi.

BRATISLAVA – Bude mamičkou! Herečka a jazzová speváčka Lucia Lužinská (34) čaká so svojím partnerom Borisom Čellárom bábätko. Zmeny, ktoré sa v súvislosti s tehotenstvom diali v jej tele, vnímala ako prejavy ochorenia. Ako Lucia zistila, že je v druhom stave? Akým spôsobom to oznámila partnerovi?

Pred niekoľkými mesiacmi sa herečka Lucia Lužinská vrátila z Thajska, kde dovolenkovala. Jej príchod na Slovensko bol spojený s nevoľnosťami. „Bola som chorá a necítila som sa najlepšie. Myslela som, že je to zmenou klímy a prostredia,“ prezradila brunetka. „Keď som si všimla, že to už nie je normálne, a v mojom tele sa začali diať rôzne zmeny, intuitívne som si urobila tehotenský test. Bol pozitívny,“ prezradila budúca mamička.

Pri otázke, ako oznámila partnerovi, že bude otcom, Lucia zahanbene zareagovala: „Asi tým najhorším spôsobom – po telefóne.“ V súvislosti s jej tehotenstvom sa vynára otázka svadby. Lužinská v nej má jasno. „Nechceme to robiť teraz kvôli bábätku. Nie je to pre nás momentálne priorita,“ uzavrela herečka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu