Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sexi dozorkyňa sa vyzliekla pre Playboy: Dostala padáka!

Jessie Lunderby Zobraziť galériu (6)
Jessie Lunderby

LITTLE ROCK – Nahota ju stála zamestnanie! Väzenská dozorkyňa Jessie Lunderby (21) si vzorne plnila svoje pracovné povinnosti. Žiaľ, mala sympaticky nevinnú tváričku a hriešne dobré telo.

A tak sa vo voľnom čase nechala zlanáriť na nafotenie aktov do prestížneho pánskeho magazínu. Namiesto obdivu ju, obrazne povedané, kopli do jej chutného zadku. Dievča je bez práce!

Byť dozorkyňou v base a zároveň potešiť mužov fotografiami svojich vnád v Playboyi zrejme v Arkansase nejde dokopy. Nevedno, či sa jej nadriadení báli, že väzni budú po týchto snímkach stále “v pozore“, ale každopádne sa oháňali porušením pracovnej disciplíny. „Nemyslíme si, že verejne sa vyzliekať napomáha výkonu našej práce. My musíme v prvom rade posielať kriminálnikov do väzenia. Takýmto krokom sa znížila jej autorita a ohrozila svoju prácu," hovorí sa v stanovisku k jej prepusteniu. Skrátka, zamestnávateľ neocenil, že má vo svojich radoch dozorkyňu, ktorá sa v populárnom pánskom časopise môže pýšiť titulom „Dievča týždňa“!

„Keď som dostala ponuku nafotiť tie fotografie, povedala som o tom svojim nadriadeným," bráni sa Jessie. „Akoby čakali iba na túto príležitosť a potom ma vyhodili, je to nechutné." Čo tam potom, že ju suspendovali, hlavne že potešila milióny mužov! Jej prípad zaujal celú Ameriku. Zo sympatickej bacharky, ktorej pekný zadok v uniforme dobre poznali akurát väzni, sa stala známa osôbka. Jej prípad otvoril celospoločenskú diskusiu o diskriminácii zo strany zamestnávateľa.

V každom prípade, o svoju budúcnosť sa Jessie nemusí obávať. Je fotogenická, zaujala nielen svojím príbehom, ale aj mierami, a tak sa ponuky na fotenie začali len tak sypať. Dozorcovskú uniformu môže s pokojným svedomím zavesiť na klinec. V konečnom dôsledku najhoršie dopadli väzni. Teraz sa nebudú mať na čo pozerať!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu