Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ufňukaný Daniel Radcliffe: Rumázgal ako malý chlapec!

Daniel Radcliffe Zobraziť galériu (6)
Daniel Radcliffe

LONDÝN – Citlivý to chalan! Britského herca Daniela Radcliffa (21) doslova dojalo dokrútenie záverečných scén príbehu o kúzelníkovi Harrym Potterovi. Slzy netiekli len hlavnému predstaviteľovi, ale údajne celému štábu!

„Všetkých to zobralo! Bolo to veľmi smutné a dosť sme si poplakali,“ potvrdil emočné rozpoloženie po poslednej klapke sympatický herec. „V tomto filme je veľa vecí, ktoré vo mne spúšťajú vlnu spomienok. Každý z dielov je prepojený s mojím životom.“

Daniel sa vďaka postave Harryho Pottera stal medzinárodnou hviezdou. Priznal však, že je pripravený zísť z hviezdnych výšin a opäť sa stať predovšetkým hercom. Podľa jeho slov je “bizarné, že sa väčšina hercov chce stať hviezdami.“ Netají sa však tým, že si pozornosť dostatočne užil.

Napriek všetkému ostal nohami pevne na zemi a už teraz sa teší na konkurzy na nové úlohy, ktoré chce v najbližšej dobe absolvovať. Otázne však je, či jeho stvárnenie Harryho Pottera neprináša riziko v tom, že ho diváci v inej úlohe neprijmú. Mladý Brit si však myslí, že časom ho s touto postavou prestanú spájať. „Verím, že ak sa mi nepodarí preraziť ako hercovi, uspejem inak. Nepochybujem o sebe,“ vyhlásil sebavedomo Daniel.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu