Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markíza nahnevaným divákom Ordinácie: Prepáčte, zlyhal ľudský faktor!

Herci Petra Polnišová  a Ľuboš Kostelný v Ordinácii. Zobraziť galériu (7)
Herci Petra Polnišová a Ľuboš Kostelný v Ordinácii.

BRATISLAVA – Búrili sa kvôli seriálu! Diváci markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade zostali predvčerom poriadne zaskočení. Televízia totiž odvysielala úplne iné epizódy seriálu, než boli pôvodne v upútavkach. Pravidelní fanúšikovia relácie okamžite postrehli zmenu a dožadovali sa nápravy. Topky.sk zistili, čo sa vlastne stalo.

Televízia Markíza mala v utorok večer odvysielať dve časti seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. A hoci sa tak stalo, bol v tom háčik. Pozorný divák okamžite zistil, že došlo k omylu. Namiesto pôvodne avizovaných dielov totiž odvysielali dva, ktoré boli naplánované až na dnes.

„Televízia Markíza preskočila dve časti Ordinácie. Nikde nie je ospravedlnenie a ani vysvetlenie, čo sa stalo. Takýto prístup k divákom rozhodne neschvaľujem,“ napísal nám rozhorčený fanúšik Ordinácie. Ten však nebol jediný. Podobných reakcií nám prišlo do redakcie oveľa viac.

Topky.sk preto zisťovali, aký problém vznikol v Záhorskej Bystrici. „Táto chyba nastala v dôsledku zlyhania ľudského faktora. Televízia Markíza sa divákom ospravedlňuje a kompenzovať im to bude náhradným riešením,“ dozvedeli sme sa. Vedenie televízie sa rozhodlo, že dnes odvysiela časti, ktoré mali diváci vidieť v utorok. „V mimoriadnom termíne v sobotu o 14:45 budú ešte odvysielané časti 55 a 56, ktoré mali byť odvysielané dnes. Aby jednotlivé diely na seba nadväzovali,“ dodala Miroslava Labašová z PR oddelenia Markízy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu