Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotná Polnišová má strach: Toto by niesla ťažko!

Tehotná Petra Polnišová Zobraziť galériu (7)
Tehotná Petra Polnišová

BRATISLAVA – Poverčivá alebo iba obozretná? Herečka Petra Polnišová (33), ktorú sme nedávno stretli v spoločnosti, poskytla pre topky.sk otvorený rozhovor o svojom tehotenstve. Okrem iného nám v ňom humoristka prezradila aj to, čomu sa pre istotu vyhýba.

Nedávno vyplávalo na povrch, že populárna herečka a humoristka Petra Polnišová je v požehnanom stave. So svojím francúzskym priateľom Matthieuom Darrasom (29) čakajú prvého spoločného potomka.

Ako si tmavovláska užíva tehotenstvo? „Bruško rastie, žije si svojim nezáväzným životom. Môže rásť, ale nech nerastie nič iné,“ poznamenala Petra na margo svojho zväčšujúceho sa bruška.  „Som v piatom mesiaci a ešte nevieme, či to bude chlapec, alebo dievčatko,“ prezradila herečka, ktorá sa vraj s priateľom zatiaľ nevie dohodnúť na mene dieťatka. „To francúzske vnímanie mena je trochu iné ako to slovenské. Snažíme sa nájsť mená, ktoré budú znieť v oboch rečiach normálne,“ netajila budúca mamička, ktorá už nabrala na váhe. „Pribrala som dosť, ale chvalabohu som bola objemnejšia, tak si to už nikto nevšimne,“ vtipne okomentovala svoj stav Polnišová.

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, chce, aby dieťatko prišlo na svet prirodzeným spôsobom. Pohráva sa však s myšlienkou, že by rodila do vody. V súvislosti s Petriným tehotenstvom nás tiež zaujímalo, či už kupuje výbavičku. No v tej chvíli jej zmizol úsmev z tváre. „Nechcem dopredu. Nie som poverčivá, ale keby sa niečo stalo, tak by som to niesla ťažko. A dívať sa potom na tie veci...,“ poznamenala s vážnosťou v hlase a so strachom v očiach. 

Prešli sme preto radšej na príjemnejšiu tému. Chceli sme vedieť, či už má tehotenské chute. „Doteraz som nemala, ale od včera mám nejaké zvláštne. Neviem, či budem jesť omietku alebo hlinu, ale už si hovorím dosť,“ uzavrela s humorom Polnišová.

Sledujte TOPKY TV: Polnišová prezradila aj to, kedy sa vydá a kde bude rodiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu