Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mirgovej frajer Alžbetkin: Prezradil o ich vzťahu aj to, čo nemusel!

Ján Alžbetkin a Dominika Mirgová Zobraziť galériu (5)
Ján Alžbetkin a Dominika Mirgová

BRATISLAVA - Nič netajil! Herec Ján Alžbetkin (19) momentálne prežíva zamilované obdobie so speváčkou Dominikou Mirgovou (18). Mladík z markizáckeho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade pre topky.sk prezradil zaujímavé informácie o vzťahu so striebornou SuperStar.

Topky.sk vás nedávno ako prvé informovali o tom, že novou láskou speváčky Dominiky Mirgovej je mladý sympatický herec zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade - Ján Alžbetkin. Hoci brunetka o svojom čerstvom vzťahu nechcela príliš hovoriť, jej priateľ sa pred našou kamerou celkom rozrečnil.  

Bez zábran nám priblížil, ako sa dal so striebornou superstaristkou dokopy. „Zoznámil nás jeden môj dobrý kamarát, ktorý je zároveň klaviristom v jej kapele. Raz som za ním prišiel do Trnavy na jednu akciu a tam som stretol Dominiku. Vtedy sme sa do seba zahľadeli,“ prezradil herec informácie zo súkromia. 

Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, pred Dominikou mal zhruba ročný vzťah. A hoci tvrdí, že mu dal do života veľa, s tým súčasným sa to nedá porovnať. „Pri nej cítim, že tam nik iný nie je. Iba ja. A to i napriek tomu, že sa stretáva s inými chlapcami. Oveľa krajšími ako som ja,“ povedal sebakriticky, pričom si vzťah s novou láskou ďalej pochvaľoval: „Je to také úprimnejšie. Obaja sme pojašení, takže patríme k sebe. Dominiku mám veľmi rád a záleží mi na nej. Dúfam, že bude pri mne stáť v tých najťažších a aj najlepších chvíľach.“ Snáď mu odhodlanie vydrží, aj keď už bude mať dvojica prvotnú fázu zamilovanosti za sebou.

 

Sledujte TOPKY TV: Alžbetkin prezrádza informácie o vzťahu s Dominikou. A nielen to! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu