Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čobejová nenormálne schudla: Vyzerá na nepoznanie!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (6)
Michaela Čobejová

BRATISLAVA – Poriadne sa zmenila! Herečka Michaela Čobejová (39) vyzerá po necelých desiatich mesiacoch od pôrodu druhej dcérky Táničky na nepoznanie. Pre topky.sk prezradila, čo sa s ňou stalo.

Sympatická herečka a relatívne čerstvá mamička druhej dcérky Táničky - Michaela Čobejová, sa v priebehu desiatich mesiacov neskutočne zmenila. Kilogramy, ktoré pribrala počas tehotenstva, zmizli. Na pondelkovú hereckú párty prišla ako iná žena. Medzi prítomnými hosťami spôsobila svojou postavou veľký rozruch.

Topky.sk zisťovali, čo zapríčinilo taký výrazný úbytok jej váhy. „Najskôr som chodila do Pezinku na taký LPG prístroj a kombinovala som to s behom. Teraz už iba behám 6 km trikrát týždenne. Schudla som 16 kíl,“ netajila Čobejová, ktorá prezradila, že sa rada potí a beh je pre ňu relaxom.

Zhodením nadbytočných kilogramov herečka aj výrazne omladla. Zmenila imidž  a jej premenu zaznamenali aj dámy prítomné na spomínanom žúre. „Vyzerá ako tínedžerka. Veľmi omladla,“ konštatovali. Spýtali sme sa preto Čobejovej, ako sa cíti ona. „Pri tom dieťati oveľa mladšie. Vrátila som sa do mladších čias," dodala seriálová sestrička.

 

Sledujte TOPKY TV: Čobejová o svojom chudnutí, vizáži i o nových častiach Ordinácie. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu