Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Svarinská obeťou útoku: Vyrazila s ňou dvere!

Kristína Svarinská a jej Zobraziť galériu (9)
Kristína Svarinská a jej "násilná" scéna.

BRATISLAVA – Tak toto nečakala! Kristína Svarinská (20) mala absolvovať bežné nakrúcanie Paneláku. Súčasťou scenáru však bola menšia potýčka s hereckou kolegyňou Barborou Švidraňovou (21). Konflikt sa vymkol spod kontroly a nedopadol práve najlepšie.

Rozbitý reflektor a škrabance! Taký je výsledok „bitky“ medzi herečkami Kristínou Svarinskou a Barborou Švidraňovou. Potýčku im síce predpisoval scenár Paneláku, no incident dopadol horšie, než mal. 

Kristína a Barbora hrajú v seriáli spolubývajúce Niku a Zdenku. V rámci jedného dielu im tvorcovia do deja zakomponovali hádku, počas ktorej mala v návale zlosti sotiť jedna druhú smerom k dverám do kúpeľne.  Ryšavka však nejako neodhadla svoju silu a so Svarinskou doslova vyrazila dvere.

„Tak sme sa o ne opreli, že to nevydržali a my sme spadli spolu s nimi. Našťastie sa nestalo nič vážne, ani tragické. Nakoniec sme sa na tom celkom pobavili,“ okomentovala nešťastnú situáciu Kristína. Ako sme však zistili, členom štábu v tej chvíli nebolo všetko jedno. Kameň im spadol zo srdca až vtedy, keď si overili, že obe herečky sú v poriadku. Táto scéna sa však v Paneláku neobjaví. Dievčatá ju opakovali a diváci uvidia iba "vydarenú" hádku.

 

VIDEO: Potýčka medzi hereckými kolegyňami.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu