Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vychudnutá Mórová: Nedávno si chytala „špeky“, teraz jej trčia rebrá!

Diana Mórová pred rokom a dnes. Zobraziť galériu (12)
Diana Mórová pred rokom a dnes.

BRATISLAVA – Poriadne maká! Hoci Diana Mórová (40) pôsobila vždy štíhlo, pred rokom sa predsa len objavila na jej brušku menšia pneumatika. Tá je však už minulosťou! Vďaka účinkovaniu v Showdance má herečka postavičku ako lusk. Figúrou dokonca tromfla aj profesionálne tanečnice!

S odhaľovaním svojho tela nemá problémy! Diana Mórová sa ako herečka už vyzliekla v niekoľkých filmoch. Naposledy to bola slovenská tragikomédia Tango s komármi. „Pokiaľ má obnaženie význam, tak by sa žiadna žena nemala hanbiť,“ povedala nám na margo pikantných scén po premiére spomínanej snímky Mórová. 

Zaujímavé však je, že práve v tomto filme sa Diana priznala k „špekom“ na svojom tele. Pred kamerou si ponaťahovala pneumatiku na brušku a rýchlo sa vrhla na cvičiaci stroj. Dnes však už môže byť so svojou postavou maximálne spokojná.

Herečka momentálne účinkuje v tanečnej súťaži Showdance a náročné tréningy sa na nej výrazne odrazili. V negatívnom zmysle tak, že minulý týždeň skolabovala, v pozitívnom zase tak, že stratila aj posledný gram tuku, ktorý sa predtým na jej tele nachádzal. 

Pri pondelkových tahitských rytmoch bolo dokonca vidieť, že Diana svojou figúrou tromfla aj profesionálne tanečníčky. V slamenej sukničke a podprsenke ukázala do správnej miery vyrysované bruško. Dúfajme ale, že už viac chudnúť nebude, pretože teraz jej to pristane. Ďalším zhadzovaním váhy by jej ešte viac vystúpili rebrá, čo by už nepôsobilo príliš esteticky.    



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu