Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Braňo Bystriansky bol online: Spávam s Pawlowskou, ale nehovorte to Furkovej!

Braňo Bystriansky Zobraziť galériu (6)
Braňo Bystriansky

BRATISLAVA – Vypadol ako prvý! Herec Braňo Bystriansky (38) v pondelok večer naposledy zatancoval v jojkárskej súťaži Showdance. Vy ste ho vyspovedali na online rozhovore v topkách. Ako zvládal tanečné tréningy aj samotnú súťaž? Mrzí ho, že vypadol?

Braňo Bystriansky sa narodil 23. júna 1972. Je ženatý a má dcéru Lesanku. Vo voľnom čase sa venuje splavu riek. 

Sympatického herca ste mohli vidieť nielen v divadle, ale aj vo filmoch alebo seriáloch. Väčšina televíznych divákov si ho spája najmä s postavou prostého čašníka Imra v seriáli Panelák. Práve obľúbenosť tejto postavy ho priviedla do tanečnej súťaže Showdance.

Braňo sa predviedol len v dvoch kolách. V tom prvom skackal na írske tance, v druhom kole sa odviazal na choreografiu z muzikálu Hair. Divácke hlasovanie a porota ho však zo súťaže vyradili ako prvého.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

Rozhovor

12:05:22 - otázka od: Dominik ahoj je mi velmi luto ze si vypadol zo SHOWDANCE drzal som ti palce a ako si sa dostal k herectvu? a preco si sa pre nho rozhodol uvazoval si uz aj o inom povolani ak ano o akom diki. a herectvo som začal robiť náhodou v amaterskom divadle. Ale viem si predstaviť aj iné povolanie, napríklad správca rekreačného zariadenia

12:05:22 - otázka od: Janko kolko ludi pracuje na showdance? Neviem, ale veľa. Asi 100

12:05:22 - otázka od: milan ako sa vam spolupracuje s jojkou aka je medzi vami komunikacia? S jojkou sa robí výborne, najmä na paneláku

12:05:22 - otázka od: Hila preco ste neprisli do funradia v utorok po vypadnuti? Mal som ráno v SND predstavenie

12:05:22 - otázka od: Iva O kolkej prichazate do PKO na priamy prenos? Ráno o 9.00 a sme tam do 24.00

12:05:22 - otázka od: Mimo Budete chodit do zakulisia Showdance aj teraz po vypadnuti? Neviem, skoro každý večer hrám v divadle, takže voľne večere sú mi vzácne.

12:05:22 - otázka od: Adela Aka je podla vas show showdance? Dobrá, ale nič nie také dobré aby sa to nedalo zlepšiť.

12:05:22 - otázka od: Milan O kolkej ste sa dostali v noci zo showdance domov? Niečo pred polnocou.

12:05:22 - otázka od: Ivka aku sledovanost ma showdance? Ste spokojny? Neviem, ale viem, že sledovanosť sa dá zistiť na medialne sk.

12:05:31 - otázka od: Majka Sceny so schodistami v panelaku sa nakrucaju v skutocnom panelaku? Je ten vytah skutocny? Všetko je postavené v štúdiu, aj výťah.

12:07:11 - otázka od: Milan O kolekj chodite do jojky na nakrucanie panelaku? Dnes som mal nástup o 7.00 inokedy o 23.00, keď sa točí noc. Je to rôzne.

12:07:48 - otázka od: Michaela ahój MILUJEM postavu Imra v paneláku.....si úžasný :)) hráš to perfektne :)) Veľmi si to vážim. Ďakujem.

12:08:59 - otázka od: etela ahoj , Imro :)))) si dobry herec!!! Brano !!! mas aj dobre srdce uprine oci ! vela zdravia !!!! Srdečná vďaka.

12:09:52 - otázka od: nika ahoj...škoda že si vypadol zo showdance :(.....bol si tam dobrý a chcem sa opýtať že či by si mi nevedel zariadiť že by som hrala v Paneláku..... prosím ja už som sa tam zahlasovala a nič tak ťa o to prosím ďakujem.... :) Popýtam sa a urobím, čo je v mojich silách.

12:10:58 - otázka od: sima Čo sa ti dnes snívalo? Spávam ako zarezaný, takže nič.

12:13:27 - otázka od: Vika Ahoj. Si úplne úžastny herec a aj dobre tancuješ :) Chcela by som sa spytať či by si mi nemohol prosím poslať podpiskartu s venovaním pre Viku. Ak áno moja adresa je Peter Leško,Bukureštská 30,Košice,040 13. Vopred ďakujem a prajem pekný deň :-P Pošlem, zapísal som si údaje, dúfam, že nezabudnem.

12:14:15 - otázka od: Veronika Balogová Tie tance si vyberal sám alebo niekto iný? Prvý som si vybral sám, druhý mi určili.

12:16:12 - otázka od: anna Nevadí Vám, že jediný skutečný odborník na tanec v porote je pan Libor Vaculík a že Vás hodnotí lidé, kteří tomu nerozumí ? Diky za odpoveď Liborov názor si vážim. A správne to aj pochopil. Ostatné je len show.

12:19:00 - otázka od: robo Ahoj, čo je na tom pravdy, že máš intímny pomer s Halinou Pavlovskou? Viem to od nemenovaného zdroja. A nezatĺkaj! Len to prosím ťa nepovedz Furkovej. Tá by ma zabila.

12:20:53 - otázka od: Miso Cauko, vies sa aj poriadne nasrat ze by si rozbíjal veci? alebo si aj v sukromi taky pohodak jako na obrazovke. Čím som starší, tým ma menej vecí vie rozhodiť. Ale viem sa vytočiť a poriadne.

12:21:59 - otázka od: Robo ahoj Brano volam sa Robo a pisem ti z Kosic chcem ti popriat zo svojou rodinou vela ,vela uspechov v tvojej hereckej kariere sledujeme ta drzaly sme ti palce aj v show dance ale zial si vipadol nevadi aj tak prenas patris medzi najlepsich slovenskych hercov ... Diki, je to pre mňa česť.

12:23:24 - otázka od: Zuzana Dobrý deň :-)som váš fanúšik, Imra viete teda perfektne zahrať a ten tanec bol tiež neodolateľný :D. Chcem sa opýtať, či ste už splavovali Hron a či poznáte Lopej..:-). Prajem Vám aj Vašej rodinke veľa zdravia a šťastia... Splavujem len Dunaj a jeho ramená. Na Hron sa tiež chystám. Ešte som tam nebol.

12:27:46 - otázka od: 3sky kaamo nezdalo sa ti ze si bool trosicku trapny miestami...lebo mne hej a dost..ako nic v zlom ale na to ze si sa prvy krat tak vo velkom prezentoval tak to mohlo byt ovela diplomatickejsie a nie stale howorit ze si najlepsi atd atd to sranda moc nebola ale skor trapne to bolo---moj nazor..tak mi na neho odpovedz....soj.. Každý má iný typ humoru. A keď si uveril, že to myslím vážne, že som najlepší tanečník, tak asi je niekde chyba.

12:28:47 - otázka od: Diablica ahoj Braňo, aj tak si sa mi najviac páčil vo filme Matej Hóz - uliate na teba!!! reklamy - nieeeeee! Diablica Viem, ale z niečoho musím živiť rodinu.

12:30:56 - otázka od: Janka Dzuriaková Ste výborný herec, Vy a Kostelný, mám rada hercov, ktorí si dokážu zo seba urobiť srandu. Neberú Vás ľudia ako nešiku, keď hráte Imra? Nie, veď je jasné, že to iba hrám. Dúfam.

12:33:16 - otázka od: jana zdravim Branko, strasne Vam fandim. nie je Vam smutno za tancom, mrzelo ma to, lebo ste sa uz dostaval do formy, skuste neprestat a hopsat aj s dcerkou :-),tej by sa to ratalo ... inak Vas ja a moje dcerky lubime velmi ako herca. tak vela uspechov zelame :-)))) Ja som to bral viac ako show a nie ako dance. A s mojou Lesankou určite tancovať budem.

12:34:43 - otázka od: Viera Drzali sme Vam palce. 1.kolo bolo super to Vam pristalo. Obdivujem Vam ze ste sa na to dali. Bola to urcite makacka. V paneláku ste tiez OK, veľmi dobre hráte Imra. Irske tance sú fakt drina. Nebanujem.

12:37:19 - otázka od: lenka velmi ste sa mi pačli ako ste tancovali ake boli treningy? Tie na prvé kolo boli až utrpením. Tá druhá choreografia ma prekvapila aká je jednoduchá. Doteraz nechápem prečo mi ju dali.

12:38:50 - otázka od: Zuzana Chcem sa opýtať, či chodíte aj k nám do Nízkych Tatier a či ste splavili Hron...Ste dobrý herec a chcem vedieť, či Vás bude vidno viac na obrazovke, možno aj v iných seriáloch alebo filmoch. Držím palce a prajem Vám aj Vašej rodinke veľa zdravia.. Hron som ešte nesplavoval, vraj je tam veľa ľudí. Ale chcem skúsiť.

12:40:01 - otázka od: anel co by si robil, keby si nehral v panelaku? So divadelný herec a solista SND, takže hrám veľmi často.

12:40:33 - otázka od: Janka Ste strasne sympaticky:) Cmuk.

12:41:29 - otázka od: maja ahooj, ja len tolko, ze ste skvely herec...taak nech sa dari aj nadalej:))prajem krasny vikend.. Ďakujem, prvý voľny po piatich mesiacoch.

12:42:17 - otázka od: Tonka Srdečne Vás pozdravujem.Ste talent!!! Mám veľmi rada vašu postavu-Imra-hráte ho bravúrne! Aj v showdance som vám držala palce,viem aké náročné sú írske tance a klobúk dolu,že ste sa na to dali :-D Želám Vám veľa zdravia a úspechov a pracovnom i osobnom živote a ešte veĺa krásnych postáv... Ja som to pred tým nevedel, už viem.

12:43:48 - otázka od: Janka Ahoj, poletíš do kozmu? Dnes to už dokáže aj číňan. Oni sú malí a ľahkí, ja nemám na príplatok za nadváhu.

12:45:36 - otázka od: tomas kde si studoval??? tiez by som asi chcel byt hercom a jedine dobre miesto na studium je VŠMU? alebo su aj ine dobre-..... Na Slovensku je to najlepšie na VŠMU. Tam získaš najviac skúseností a kontaktov.

12:47:44 - otázka od: Mirka Ahoj, videl si sovietskeho prezidenta? Ano, Gorbačova, keď tu bol. Jelcina si nepametám. Hrozna som bol vtedy v tej kčme opitý.

12:48:39 - otázka od: Janka Dzuriaková Máte naozaj kamarátov zo Sološnice? :o)) Jedného áno, ale v živote som tam nebol.

12:49:19 - otázka od: Milka Dobrý deň, írske tance vo Vašom podaní sa mi veľmi páčili a takisto rada pozerám Panelák kde výborné stvárňujete Imra. Prajem Vám veľa zdravia šťastia a veľa dobrých hereckých úloh. Vďaka.

12:50:52 - otázka od: Marta ... myslím, že keby sa táto súťaý ponímala naozaj ako schow, tak by si mal túto súťaž vyhrať. Ako taký nemáš totiž konkurenciu. Si proste fantastický schowman a pohoďák. Tak oni sa rozhodli, že to budú stavať na tanec, čo je škoda.

12:51:55 - otázka od: Mirka Dobrý deň! Vaša postava Imra je priam fantastická, hráte ho úžasne! Chcela by som sa spýtať, ako sa vám hrá s vašou panelákovou manželkou a svokrou, pretože ako postavy sú dosť "komplikované" :). Ďakujem. To je pravda, ale sú to profíčky a preto sa s nimi hrá dobre.

12:52:34 - otázka od: viera z trnavy srdecne vas zdravim.ste uzasny herec.prajem vam vela chuti do zivota a hlavne pevne zdravie A to je to najdôležitejšie. Ďakujem.

12:54:50 - otázka od: karol cau, videl som ta na sen noci svetojanskej v snd a bol si super, ale hral si podobnu postavu ako v panelaku. hras aj vazne veci? a bavi ta to? dik maj sa Väčšinou hrám komedie, no mám aj vážne postavy, tie sa hrajú trochu ľahšie.

12:55:26 - otázka od: viera z trnavy srdecne vas zdravim.ste uzasny herec.prajem vam vela chuti do zivota a hlavne pevne zdravie ďakujem

12:56:37 - otázka od: Janka Brano, ste super herec, velmi sympaticky, prajem Vam vsetko dobre, aj Vasej rodinke, hlavne vela zdravia a sil :-) Veď to je to najpodstatnejšie. Diki.

12:58:05 - otázka od: anel isli by ste do takejto show este raz? Áno, ale za podmienky, že si všetky čísla vyberiem a postavým sám.

13:01:42 - otázka od: Martina Ahoj Brano, vcera som sa bola pozriet na predstaveni Zensky zakon, a musim pochvalit, ze ste boli vsetci skveli, vyborne predstavenie :) Chcem sa spytat ci sa ti niekedy stava, ze zabudnes text, zvyknes si potom vymyslat? Zamestnavaju sa este v divadle sepkarky? Dakujem. Prajem vela dalsich vybornych hereckych roli. Včera bola 292 repríza, to mi text nevypadne ani keby som to hral o 03.00 hod. Inak celkovo mne texty nevypadávajú. No šepkárky v divadle stále fungujú.

13:07:47 - otázka od: Zdeno nevadi ti ako umelcovi a hercovi SND, ze panelak je neuveritelne plytky a povrchny. degeneruje sa tam rodina a manzelstvo (nevera, lezby), a intrigy, podvody a klamstva sa prezentuju ako v pohode vec. stotoznujes sa s vecami, ktore sa tam deju alebo to beres len ako job? diky moc za odpoved Je to trochu tak, ale v mojom príbehu sa nič také nedeje. Musím však povedať, že je to jediná pôvodná tvorba na Slovensku, a keď si svoju povinnosť neplní STV, tak treba byť vďačný aspoň za to čo je.

13:08:27 - otázka od: BEATA AHOJ,PANELAK POZERAM UZ IBA KVOLI TEBE,SI SUPER.TIE IRSKE TANCE TI ISLI UZASNE,BOL SI PERFEKTNY,SKODA,ZE SI V DALSOM KOLE VYPADOL.MAJ SA PEKNE A VSETKO DOBRE.PA Ďakujem.

13:09:22 - otázka od: milena Ahoj,niekedy mam pocit,ze postavu Imra ani nehras...ze je to tak naozaj..morova Morova sa moze schovat...prajem ti na buduci rok sosku OTTA.... To som rád, diki.

13:10:17 - otázka od: Eva Ahoj Brano, bol si super v showdance, je mi luto, ze si vypadol, pozerala som to iba kvoli Tebe!!! Chodis este na chalupu?? Už tri roky som tam nebol. No čo už?

13:11:49 - otázka od: micho si naozaj rad ze si vypadol z showdace Áno. Teraz ma čakal Jackson a to by bol teda trapas.

13:12:59 - otázka od: michal škoda, že ste vypadli, boli ste môj favorit :))) velmi vás obdivujem... hráte super rolu v Paneláku :)) držte sa... ďakujem,

13:14:20 - otázka od: slavka je mi luto ze si vypadol :-( podla mna si supeeer :-) V divadle som skoro každý večer, tam ma môžeš vidieť.

13:15:47 - otázka od: juraj dokázal by si si predstaviť, keby sa má v Paneláku vytratiť tvoja postava barmana??? Čo ja viem?

13:19:22 - otázka od: simonka ako sa mate a co budete teraz robit? Roboty je až až. SND, Panelák, divadlo Arena, rodina... To nie je Superstar.

13:19:34 - otázka od: viera z trnavy srdecne vas zdravim.ste uzasny herec.drzim vam palce a prajem vela zdravicka Diki

13:19:58 - otázka od: micho mam ta najradsej s panelaku To ma teší. Diki.

13:20:52 - otázka od: Nika Nieje zlé,že v Paneláku musíš hrať takého retarda ?? Je to postava, nie životný údel.

13:22:26 - otázka od: samo ahoj.. welmi sa mi lubis a hlawne w panelaku . niekde som čítal že pred twojím tancom w showdance si žobrol o to aby si wypadal je to prawda ? Bol som porote uľahčiť rozhodovanie, žobre sa o živobytie.

13:24:31 - otázka od: Pat Koľko psov zje koľko kostí za koľko dní? Sedem psov zje desať klokaních kostí za dva dni.

13:26:01 - otázka od: imrich POcuj Panelak je haluz serial aj vsetko ale andy kraus uz tomu nedava ziadnu servitku uz to tam zacina byt viac o sexe atd ako predtym...ako mne to nevadi pohode sak haluz nomrlny zivot ale dost ludi co pocuvam sa citia byt pohorseny a ze uz ich ten panelak tak nebavi ako predtym...a ako to vyzera s panelkom este mrte vela dielov bude albo ako to vyzera?? Ja neviem, ale daj túto otázku na panelákovú stránku.

13:27:37 - otázka od: Janka Dzuriaková To je super, dnes budem machrovať večer keď sa budeme pozerať doma na Panelák, že som si dopisovala s Imrom. :o)) Rozumiete si so seriálovou Angeličkou? A súkromí ste tiež taký obetavý partner? Angelika je v súkromí úžasné dievča. Áno viem sa obetovať.

13:28:40 - otázka od: lubos ahoj brano, angelika je v kasine?:D No, a ja v bordely.

13:30:30 - otázka od: Zuzana Ahoj Brano, ake projkety, vystupenia, divadlo, filmy, dovolenky ta cakaju najblizsie?A pozdravujem na Zahradnej:-) Do konca sezony v divadle už neskúšam, takže dovolenku si mám čas naplánovať a aj užiť.

13:30:50 - otázka od: júhno bihlbn gttrkdnv

13:31:52 - otázka od: jano b. som doktor na vysokej skole STU Bratislava a rad doucujem vo volnom case integraly :) mate zaujem ? Aj derivácie??? Idem!

13:32:54 - otázka od: pepe všetky seriály sú na jedno kopyto a o ničom, nehrab sa na veci na ktoré nemáš MASH je dobrý, ale napíš lepší.

13:33:17 - otázka od: s1 si neskutočne skutočný človek - držím palce :-) Diki

13:34:09 - otázka od: Jana Ahoj Braňo, včera som bola v divadle, kde si hral aj ty, no si jednička a naživo vyzeráš úplne super:)))) Držím palce v paneláku a škoda, že si už vypadol v showdance Vážim si, že chodíš do divadla. Pa.

13:35:39 - otázka od: stara vitalosova poznas moju nepriatelku Márgit? Áno poznám, a musím ti povedať, že o tebe škaredo hovorí. Je to hnusoba.

13:36:28 - otázka od: MUDr.Klitoris mas rad oralny sex? Čo to je??????

13:37:00 - otázka od: Karin ahoj skoda ze si vypadol zo showdance, spravil si tam zabavu...v panelaku si super, vzdy sa na tebe zasmejem ked to pozeram...drzim ti palce len tak dalej :-) Vďaka.

13:39:15 - otázka od: Alena Dobrý den, váš irský tanec byl super, a to, že jste nyní vypadl, nebyla vaše vina. Tak ubohou choreografii jste vy jistě nevymyslel, navíc si myslím, že i ostatní měli špatné tance, kromě p. Mórové. Přeji vám hodně úspěchů v hraní a hlavně zůstaňte dlouho v Paneláku! Jsem od Prahy a na nic jiného se už nedíváme, děsím se prázdnin, až zase Panelák nebude. Doufám, že přijedete s vaší domovskou scénou také hrát do Čech, abychom vás viděli "in natura". Hodně zdaru. 25. 4. hráme v Stavovskom divadle Amadea. Budem tam.

13:41:20 - otázka od: adam Ste veľmi sympatický herec a chcem sa vás opýtať ako dlho ste rozmýšľali či príjmeťe zo showdance a koľko hodín ste cvičili tance? Bolo to veľmi ťažké rozhodovanie a dodnes neviem či správne. Tých tréningov bolo veľa.

13:42:20 - otázka od: zuzka je pravda ze tlsti muzi maju hruby penis? Niet nad vlastnú skúsenosť. Dôveruj, aje preveruj.

13:43:19 - otázka od: Jiri Matysek Dobre odpoledne Brano, Sleduju Panelak a musim rict ze jste jeden z nejlepsich serialovych hercu vubec. Skoda ze show dance ma pravidla urcene podle toho jak se kdo priblizi profesionalnimu tanci, ale kdyby opravdu slo o show tak Brano nema konkurenci :-) Otazka: Mate rad slivovicu? Mám, ale tak do 52%.

13:43:59 - otázka od: vagimir vsetci chlapi su kokoti ale ty si pica skap uz konecne Máš krásne meno.

13:44:17 - otázka od: Lucia Ahoj Braňo, mám Ťa veľmi rada ako herca a v ShowDance som Ti držala palce ,skoda,že si vypadol.Želám veľa pracovných aj osobných úspechov. Ďakujem.

13:46:06 - otázka od: Dee Ahoj Braňo, ako vás s manželkou napadlo práve meno Lesana? M. Geišberg má neter Lesanu a k môjmu menu je to super, nie.

13:46:46 - otázka od: ANGELIKA ahoj. ako sa cítiš v ulohe Imra??? ked on je taky prispaty. hráš to vyborne drzim ti palce. keby nebolo teba panelak je oničom Fúha, ďakujem

13:47:47 - otázka od: Nika No čo Braňuš ?... =)...čakal si to ?...lebo ja teda nie =(...bolo mi to ľúto...budeš chodiť na prenosy ?inak máš nejakého favorita,alebo o kom predpopkladáš že ma veľkú šancu vyhrať ?...a ako Imro nemáš chybu =)...tak teda držím prsty nech sa ti darí a pozdrav dcérku =) Kam by som chodil, Baťko to vyhrá.

13:48:18 - otázka od: kamikadze lasky ahoj, ja trosku z ineho sudka otazka...mas velmi pekny uces, ako si ho udržiavaš? :)) To je tajomstvo.

13:49:02 - otázka od: p.Bačeková Pozdravujem,a chcela by som sa opytat či Váš otec sa vola Palo,a byval vo Zvolene na ul.T .Vansovej.Dakujem,a prajem pekny den. Áno, to je môj otec.

13:50:22 - otázka od: prťašmolko Aký je tvoj vztah s Jozefom Golonkom? Raz som ho urazil, že nevie brusliť. On ma nenávidí.

13:51:25 - otázka od: simušík :)) Braňo si brutaalne dobry a sympaticky :)) Chodil si na VŠMU ?? a ak ano je potrebné mať na tuto školu KONZERVATORIUM ?? :)) diksoon za odpoved:)) dufam že neplanujes odist z panelaka :) Nie je to potrebné ale je to lepšie.

13:53:05 - otázka od: anicka preco si chcel hned vypadnut??? sa ti nepacilo? Lebo som pochopil, že som sa pomýlil

13:53:46 - otázka od: vlado ahoj čau

13:55:39 - otázka od: Triss Zdravim, tiez ma mrzi ze ste skoncili v showdance, aspon niekto tam bol vesely a robil dobru atmosferu :) Chcem sa spytat na diel kde ste ako Imro vyhodili Kevina Costnera z baru... Ako sa snim natacalo? a nebol proti ze sa tam ukaze len na sekundu? vsak predsa taky velky herec, mohli mu dat vacsi priestor v panelaku... Dakujem za odpoved ;) Aj veľký ludia vedia byť skromní

13:55:59 - otázka od: majka Ako sa ti páčilo v showdance? Tak všelijak

13:56:30 - otázka od: Lenka Ahoj.Tie írske tance si dal na jednotku z hviezdičkou :) Bolo to naozaj super. Skoda že si skončil. Ale dufám že panelák neopustíš...Hráš super postavu :))) Aj ja dúfam, že tam pobudnem

13:57:12 - otázka od: majka ahoj ako sa ti vystupovalo v showdance? Najprv dobre, potom zmetene.

13:57:30 - otázka od: Andrea Nemám otázku, len Vám fandím a držím palce, nech sa Vám aj ďalej darí. Diki

13:58:52 - otázka od: aaa nie je ti trapne hrat v takom debilnom serialy ako je panelak ? ved to je este horsie nez nejaka mexicka telenovela To je ako keby bolo niekomu trapne pracovať v ukradnutej Nafte Gbely

14:00:18 - otázka od: Lucia Matrovanska Ajooj. Si zlaty. Nechces milenku? No

14:01:41 - otázka od: ada Dobry den Brano, mate take sibalske oci :) Rada by som sa Vas opytala co na svete najviac neznasate :) dakujem a prajem prijemny hoci pracovny vikend :) Keď niekto nevie, že robí zlo.

14:02:18 - otázka od: Rudo Kotula Preco hras v panelaku? Mas na viac ako taky podpriemerny serial. Veď som členom SND

14:02:40 - otázka od: kika komu drzis zo Showdance palce? V. Kobielskemu

14:04:06 - otázka od: BEATA AHOJKY IMRISKO,MOHLA BY SOM POPROSIT PODPISKARTU PRE MIJHO SYNA,KTORY TA ZBOZNUJE.AK JE TO MOZNE,TU JE ADRESA: MARTIN KOSIK, RAJECKA 20 821 07 BRATISLAVA SRDECNA VDAKA ,BEATA Pošlem

14:05:01 - otázka od: Zuzana Dobry den! Velmi Vam fandim! Mohli by ste vyzradit nieco zo svojho sukromia? Mám ženu a dcéru a máme sa veľmi radi

14:06:10 - otázka od: ja35 ahoj, aký máš nazor na gayov a lesby? pre nich si celkom zaujimavy typ :) Na lesby dobrý, na gayov zmiešaný.

14:06:31 - otázka od: dorota ahoj, chcem sa spýtať, ako si sa k úlohe Imra dostal?A prajem veľa hereckých úspechov. Oslovil ma A Kraus.

14:07:12 - otázka od: Ivka ahoj, nechystáte sa s predstavením zo SND na hosťovanie niekde na východ Slovenska , napr. Prešov ? Neviem ,ale codievame tam hrávať

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu