Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neskúsená Svarinská: Chce lekcie sexu od Mórovej!

Kristína Svarinská a Diana Mórová na Showdance Zobraziť galériu (12)
Kristína Svarinská a Diana Mórová na Showdance

BRATISLAVA – Od staršej kolegyne sa má čo učiť! Kristíne Svarinskej (21) vytkla porota v prvom kole jojkárskeho Showdance, že jej vystúpeniu chýba sexepíl. Na rozdávanie ho však mala Diana Mórová (40), ktorá predviedla dych vyrážajúce vystúpenie. Čo mieni mladá herečka urobiť, aby sa jej vyrovnala?

Kristína Svarinská mala v úvodnom kole Showdance neľahkú úlohu. V premiérovom vysielaní totiž išla na pódium tancovať ako prvá. Pred kamerami sa vlnila do rytmov skladby Tik Tok od hudobníčky Keshy.

Tanec mladej herečky sa však u poroty nestretol s príliš pozitívnou odozvou. Vytkli jej najmä to, že mu chýbala šťava. Skrátka, že to na parkete dostatočne nerozbalila. A keďže sa už v najbližšom druhom kole Showdance vyraďuje, Kristína nechce nechať nič na náhodu. Do svojho vystúpenia teda zakomponuje viac sexepílu. S najväčšou pravdepodobnosťou sa nechá inšpirovať ostrieľanejšou Dianou Mórovou. Počas jej erotikou nabitého tanca totiž väčšina mužských divákov nedýchala.

„Mám sa od Diany čo učiť. Hlavne, čo sa týka toho sexepílu,“ priznala so šibalským úsmevom pre TOPKY TV Svarinská. Uvedomuje si však, že bude musieť vsadiť na inú kartu, než Mórová, ktorá v plavkovom outfite odhalila celé nohy. „Keby som si ich nechala predĺžiť o 30 centimetrov, tak by som sa určite pokúsila predviesť na parkete niečo podobné,“ povedala. Nechajme sa teda prekvapiť, aké ženské zbrane vybalí v priamom prenose pondelkového Showdance.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

Sledujte TOPKY TV: Kristína Svarinská o dojmoch z prvého kola a hľadaní inšpirácie u Diany Mórovej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu