Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Módne (s)hity z OTA: Galaktická Mórová, Hriadeľová nakyslo, Podzámska z krajiny zázrakov!

Diana Mórová, Lenka Hriadeľová a Elena Podzámska. Zobraziť galériu (11)
Diana Mórová, Lenka Hriadeľová a Elena Podzámska.

BRATISLAVA – Na odovzdávaní cien OTO 2009 sa zúčastnilo hojné množstvo prominentov. Topky.sk vám prinášajú ďalšie skvelé, ale aj menej vydarené outfity z tejto akcie. Stylista Ivan Bednárik jednoznačne za kráľovnú pasoval herečku Elenu Podzámsku (37).

Módne (s)hity z OTA:
Zobraziť galériu (11)
Jarmila Lajčáková – Hargašová, moderátorka:
A je to tu! Na Slovensku žije potomok Ľudovíta XIV., prezývaného Kráľ slnko! Jarka sa prezradila najmä naondulovanou hrivou, ktorá pripomínala skôr parochňu, a počtom drahých kamienkov na šatách. Môžeme ju tiež nazvať „kráľovská pokladnica“.
Módne (s)hity z OTA:
Zobraziť galériu (11)
Andrea Heringhová, playmate:
Hop-šup, každý si rád zatancuje. Tancovala sama? Kde sú ostatní spolu-krepčiaci? Dostala si práve kŕč do nohy? To asi tie vysoké „štekle“. No, šaty à la lambáda, účes à la pomáda, červené nechty a modré topánky... Neviem, nejako mi to nechutí. PS: Nefoť sa nikdy v pohybe, vyzeráš, ako keby si ten kŕč práve naozaj dostala.
Módne (s)hity z OTA:
Zobraziť galériu (11)
Lenka Čviriková – Hriadeľová, moderátorka:
Prečítam vám rozprávku z leporela, ktoré mám na dekolte. Ten vejár na hrudi je aká pohroma k tej krásnej látke na šatách. To je ako keď nasypete do kávy ocot – veľmi kyslé. Ale mohla si tam schovať ťahák na ďakovnú reč, keby zabudla. Chválim vizáž, naozaj veľmi vkusná, a aj vlasy.

Módne (s)hity z OTA:
Zobraziť galériu (11)
Diana Mórová, herečka:
Ja som asi zle videl. Kde je krásna Diana? Tak táto červená jej vôbec nepristala, predĺžený rukáv tiež nie. Samé flitre a Diana sa stratila. No a ten hrozný účes, toto bolo pre mňa sklamanie večera. Na super štíhlu postavu a charizmu by som volil iný úlet, ako tento z 35. galaxie.
Módne (s)hity z OTA:
Zobraziť galériu (11)
Elena Podzámska, herečka:
Vážení, tí, ktorí ste nevedeli, ako vyzerá majiteľka krásneho hlasu, už to viete! A vy, ktorí ste nevedeli, ako to má vyzerať na odovzdávaní OTA, to už tiež viete. Elena všetkým krásne ukázala, ako to vyzerá, keď sa snúbi vkus, štýl, odvaha. Vykúzliť takéto niečo nie je jednoduché. Krásne červené šaty à la Alica v krajine zázrakov sú skutočne rozprávkové. Veľmi štýlové lodičky, no veľký štýl je aj na hlave. Krásny účes, odvážny a perfektne spracovaný. Dávam10 hviezdičiek z piatich.
Módne (s)hity z OTA:
Zobraziť galériu (11)
Jana Kirschner, speváčka:
Jana má dvojičku? Neverím, že takto dnes vyzerá. Okúzľujúca, šmrncovná a sexi Jana Kirscher... Nie, to sa mi asi len zdá. Teraz neviem, či toto sa nosí po Londýne, ale u nás sa takto chodilo okolo roku 1993. Pamätám si to zo základnej školy, takto tam chodili učiteľky poobliekané, ale mali aspoň lodičky.
 
Módne (s)hity z OTA:
Zobraziť galériu (11)
Adriana Kmotríková, moderátorka:
Teď královnou jsem ja! Už jej chýbajú len pyramídy a je novou faraónkou. Asi najhoršie, čo som kedy na Adriane videl. Ale takýto egyptský úlet, modrá so zlatou, by asi nikomu neulahodil. Ale mohlo by to byť ako reklama na švédsky nábytkový dom.
Módne (s)hity z OTA:
Zobraziť galériu (11)
Bibiana Ondrejková, herečka:
Ona si asi pomýlila udalosť. A tie šaty si natiahla v šatni a zabudla vyzliecť nohavice s čižmami? To bolo asi opatrenie proti prechladnutiu. Toto úplne zabila, v takomto outfite... Malé pivo s výbuchom na šatách aj na hlave.
Módne (s)hity z OTA:
Zobraziť galériu (11)
Katarína Brychtová, moderátorka:
No, ten, kto šil tieto šaty, ich asi nešil na Katku. Vyzerá to, akoby boli o dve čísla väčšie a úplne jej zdeformovali postavu, aj dekolt. A ten opasok z nej urobil valec v páse. Neviem, či to bola správna voľba, dať si na krásnu postavu toto.
Módne (s)hity z OTA:
Zobraziť galériu (11)
Karin Haydu, moderátorka:
Zaspievaj nám „Ešte sa nevydám, ešte dosť času mám, strasti manželské ja iným prenechám“. To spieva Gizka Oňová. Karin vyzerá výborne, vie, čo jej sedí... Len je to fakt trochu svadobné.

 

 

Ako to vyzeralo na žúre? Kto sa s kým zabával? Kliknite SEM!

Viac článkov z galavečera OTO 2009:

Mórová v OTOvi pohorela: Môže za to rozchod s Mokrým!

OTO 2009: ČERVENÝ KOBEREC NA SLOVENSKÝ SPÔSOB

Kollár nechal playmate Heringhovú bez dozoru: Mamička predviedla „striptíz“!

Podzámska so šialenou kreáciou na hlave: Šokovala konským účesom!

OTO 2009: Banášovej absolútne víťazstvo! Plakala ako malá!

Chúďa Banášová: Zhrabla sošky, ale... Smútila za Modrovským!

FOTO Divočina na párty: Mórová - čo tanec, to s iným... Mokrý sa na to nemohol pozerať!

FOTO Odvážna Studenková v 55-ke: Aha, akú mám podprsenku!

Prsnatá mamička Puškárová: Prišla s "mélonmi" a Švajdom!


 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu