Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zvodná asistentka z Keby bolo keby: Betka, si ako zo 60-tych rokov!

Alžbeta Stanková Zobraziť galériu (15)
Alžbeta Stanková

BRATISLAVA – Cestovanie v čase! Herečka Alžbeta Stanková (30), ktorú poznáme z jojkárskych seriálov Panelák a Keby bolo keby, prišla na včerajšiu premiéru českého filmu Doktor od jezera hrochů v nápaditom farebnom outfite. Pripomínala ním minulé storočie.

Pôvabná seriálová asistentka herca Jána Koleníka zo seriálu Keby bolo keby si v novom filme Zdeňka Trošku zahrala sexi letušku. Komédia s názvom Doktor od jezera hrochů, mala včera v Bratislave slávnostnú premiéru.

Nedala si ju, samozrejme, ujsť ani Betka Stanková, ktorá prišla na akciu v zaujímavom outfite pripomínajúcom 60-te roky minulého storočia. Žlté pančuchy, farebné šaty a na tom šedá vestička... Kreatívne spojenie. Zrejme sa pri voľbe oblečenia nechala inšpirovať filmom Rebelové, kde stvárnila jednu z ústredných postáv. Dej muzikálu je totiž zasadený práve do spomínaného obdobia.

„Je to veľmi nápadité. Mám rád tento anglický look. Kombinácia vtipných šiat, opasku a saka so zapínaním á la uniforma je naozaj pekná. Len tie kozačky mi prekážajú. Zvolil by som radšej kotníkové lodičky. K tomuto štýlu sú totiž masívne čierne čižmy veľmi hrubé,“ zhodnotil herečkinu vizáž stylista Ivan Bednárik. Ako ďalej dodal, z jeho pohľadu ešte k dokonalosti chýbal ležérnejší účes.

Kto všetko ešte prišiel na žúr, ktorý sa konal po premiére? Pozrite si našu GALÉRIU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu