Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slušný Jakubko z Paneláku: Tetovanie a potom nevera?!

Kristína Svarinská a Vladimír Kobielsky budú možno novým párom v Paneláku. Zobraziť galériu (4)
Kristína Svarinská a Vladimír Kobielsky budú možno novým párom v Paneláku.

BRATISLAVA – Urobí pre ňu všetko! Vladimír Kobielsky (34) alias Jakub Švehla by Dianej Mórovej (39), čiže Ivanke z Paneláku, zniesol aj modré z neba. Jej však nič nie je dobré. Doženie ho tým do náručia inej ženy?!

Jakub Švehla, manžel ráznej Ivanky Švehlovej, pre svoju ženu urobí čokoľvek. V jojkárskom seriáli Panelák sa jej pokúšal darovať napríklad náhrdelník či dovolenku na Maledivách... Ona však všetko odmieta.

Bezradný Jakub sa nakoniec rozhodne pre niečo, čo zostane jemu a jeho žene na celý život. Dá sa potetovať. Ako však herec podotkol, v reálnom živote by sa k takejto "pamiatke" neodhodlal. Veľkým písmom sa mu na ramene objaví "vyryté" meno jeho milovanej manželky iba v seriáli. Ivana ho na margo tohto kroku v Paneláku urazí konštatovaním, že sa pomiatol.

A tak sa sklamaný ženáč vyberie na plaváreň so svojou mladou asistentkou Nikou (Kristína Svarinská), ktorú jeho kerka veľmi pobaví. Keďže je Jakub zo svojej manželky zúfalý, začne sa trochu inak pozerať na príťažlivú Niku. Viac sa dozviete v utorok na Jojke.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu