Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tehotná Betka z Paneláku výrazne pribrala: 11 kíl poriadne vidno!

Tehotná Alžbeta Stanková pribrala jedenásť kíl. Zobraziť galériu (4)
Tehotná Alžbeta Stanková pribrala jedenásť kíl.

BRATISLAVA – Zaguľatila sa! Herečka Alžbeta Stanková (32) je v deviatom mesiaci tehotenstva. Už čoskoro teda privedie na svet potomka svojmu snúbencovi - hercovi Janovi Seidelovi. Ako nám v súvislosti so svojim druhým stavom tmavovláska prezradila, pribrala jedenásť kíl. Tie sú badateľné najmä na jej bacuľatých líčkach a okrúhlom brušku.

Herečku Betku Stankovú sme stretli pred pár dňami na tlačovke istej kozmetickej firmy. Dôvod jej prítomnosti bol jednoduchý. Spolu s manželkou Paľa Haberu - modelkou Danielou Peštovou sa stali tvárami nového produktu tejto spoločnosti. Hoci je tmavovláska už v deviatom mesiaci tehotenstva, po celý čas sa na konferencii usmievala a pôsobila veľmi sviežo. Na podujatie si obliekla odvážne minišaty, nohy jej zdobila obuv s vysokými podpätkami. 

Aj ako tehuľka teda bola šmrncovná a sexi. Druhý stav jej evidentne prospieva. Preto nás zaujímalo, ako to robí, že vyzerá tak príťažlivo. „Okrem toho, že sa o seba starám a neustále sa natieram krémami, teraz vďačím za peknú pleť predovšetkým hormónom,“ netajila Stanková.

Hoci to opticky vyzerá tak, že herečka enormne pribrala, nie je tomu tak. „Začala som deviaty mesiac a zatiaľ som pribrala 11 kíl,“ prezradila nám Betka. Momentálne sa cíti dobre a bábätka sa nevie dočkať. To, či sa jej narodí chlapec alebo dievčatko, zatiaľ nechcela konkretizovať. Zrejme chce svoje okolie prekvapiť.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Alžbetou Stankovou o jej tehotenstve.

Avon_Betka

Tip: Pozrite si Panelák alebo iný seriál na JOJke. TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu