Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Timberlake šokuje: Pred sexi Jessicou uprednostní stokilovú Gabourey!

Gabourey Sidibe a Jessica Biel Zobraziť galériu (15)
Gabourey Sidibe a Jessica Biel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jej sebadôvera je rovnako veľká, ako hmotnosť! Herečku Gabourey Sidibe (26) by len málokto označil za príťažlivú ženu. Ona však tvrdí, že s mužmi žiadny problém nemá. Dokonca vyhlasuje, že po nej ide sexidol mnohých žien, Justin Timberlake (29)! Gabby, myslíš to naozaj vážne?

„Ten Justin je ale otravný,“ dalo by sa vydedukovať z toho, čo o známom spevákovi prezradila jedna z najobjemnejších herečiek, Gabby Sidibe. Po tom, čo sa médiám zdôverila s tým, že Justina Timberlaka považuje za sexi muža, ju vraj neustále kontaktuje. „Stále mi vyvoláva a vypisuje. Mne to nevadí, ale chvíľami mu naznačím ‘Nemáš náhodou frajerku?’ A on na to, ‘Kvôli tebe by som ju nechal!’” prezradila poriadne macatá herečka.

Žeby doteraz tajil svoj vkus? Justin Timberlake už chodil s Britney Spears, Cameron Diaz či Jessicou Biel. Tieto ženy mali spoločných niekoľko vecí – úspech, dokonalú tvár aj postavu. Gabby sa s nimi po jedinom úspešnom filme len sotva môže porovnávať, a to i napriek tomu, že za svoj výkon bola nominovaná na Oscara. Ak by si bývalý člen skupiny N'Sync a spevák hitov Cry Me A River či Ayo Technology naozaj niečo s „oplácanou“ hviezdičkou začal, bolo by to obrovské prekvapenie!

Okrem Justina Timberlaka Gabby prezradila aj svoju slabosť pre škótskeho dobyvateľa ženských sŕdc, Gerarda Butlera. Zdá sa však, že ten na jej vyhlásenie zatiaľ nezareagoval. Je však zrejme len otázkou času, kedy začne sebavedomej Gabby vypisovať aj on!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu