Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Barkolová po návrate z Kuby: Priniesla si chorobu!

Erika Barkolová si dovolenku na Kube užívala plnými dúškami. Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová si dovolenku na Kube užívala plnými dúškami.

BRATISLAVA/HAVANA – Ešte pred pár dňami sa vyvaľovala na pláži, dnes leží chorá doma! Erika Barkolová (32) sa v piatok vrátila z exotickej Kuby, kde strávila takmer dva týždne s priateľom Radom. Krátko po príchode na Slovensko skolila jojkársku moderátorku choroba.

Dnes večer sa mala postaviť pred televízne kamery, no nakoniec za ňu musí zaskakovať kolegyňa Stanka Pavolová. „Nešla som do práce. Som chorá. Asi z toho prechodu z horúcej Kuby do zmrznutej Bratislavy. Bolí ma hrdlo a mám teplotu,“ posťažovala sa Erika Barkolová, ktorá si ešte pred pár dňami užívala s priateľom dovolenku na slnečnom ostrove.

„Bolo úžasne. Celý pobyt sme poňali dobrodružne. Preto sme sa rozhodli pre pobyt v kubánskej štvrti medzi tamojším obyvateľstvom. Nechceli sme luxusný hotel. Radšej sme s Radkom investovali peniaze do cestovania,“ povedala Erika.

Zdá sa, že nedávna kríza páru je definitívne zažehnaná a pobyt na Kube ich vzťahu prospel. „Človek pri pobyte v Karibiku alebo na akejkoľvek príjemnej dovolenke zabudne na všetky problémy. Je to super terapia. Otázne je, čo bude, keď sa vrátime domov,“ zamýšľa sa Barkolová, ktorá nás však ubezpečila, že od piatkového návratu na Slovensko sa medzi ňou a partnerom nič dramatické nestalo.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu