Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pravda o Kollárovom podvrhu na milenky: Miliónové byty a autá od neho vôbec nedostali!

Boris Kollár Zobraziť galériu (13)
Boris Kollár

BRATISLAVA – Dobrodinec alebo iba chvastúň?! Podnikateľ Boris Kollár (43) sa nikdy netajil tým, že je na matky svojich detí štedrý viac ako dosť. Topky.sk však zistili, že to zrejme nie je úplne tak!

Nič nemajú len tak! Hoci sa najznámejší slovenský otec Boris Kollár na verejnosti vždy rád prezentuje ako veľkorysý partner ku svojim milenkám, nie to až tak úplne pravda.

Topky.sk totiž zistili, že poriadne drahý byt, ktorý pred pol rokom vehementne predvádzal v markizáckej Smotánke ako honosné sídlo pre svojho syna a milenku Martinu Štofaníkovú, nie je vyplatený. Paradoxné pritom je, že v relácii odznelo, že nehnuteľnosť v hodnote 371 772 eur (takmer 12 miliónov korún) zaplatil. „Hoci je byt naozaj napísaný na Martinu, má to háčik. On totiž splatil iba časť – zhruba 100 až 130 tisíc €. Zvyšok je na úver, ktorý spláca Štofaníková – žena na materskej dovolenke,“ dozvedáme sa od nášho zdroja.

Topky.sk si túto informáciu preverili v katastri nehnuteľností. Zistili sme, že novostavba na Námestí slobody, kde býva matka Kollárovho dieťaťa spolu so synom, má záložné právo v prospech banky. Oslovili sme preto brunetku. „Áno, byt je písaný na moje meno. Rovnako tak aj hypotéka, ktorú splácam,“ odvetila nám Štofaníková na margo nehnuteľnosti, ktorú jej mal „kúpiť“ Kollár.

Výšku mesačných splátok však odmietla komentovať. „Prepáčte, ale nechcem to špecifikovať. Je to však finančne náročné – ako každá hypotéka,“ priznala Martina. Zaujímavé na celej veci je, že Štofaníková nový byt vôbec nepotrebovala. Už dávno predtým, než mala pletky s Kollárom, totiž vlastnila v Bratislave nehnuteľnosť s rozlohou zhruba 80 metrov štvorcových. So synom teda mohli pokojne bývať tam. Je teda zvláštne, z akého dôvodu vybral podnikateľ takú drahú novostavbu, do ktorej nasťahoval matku svojho dieťaťa. Ba čo viac, prezentoval to ako dar, ktorý uhradil on.

Topky.sk sa tiež dozvedeli, že ani jeho ďalšia exmilenka - Petra Krištúfková, údajne nežije vo svojom. „Byt v Ružinove, kde býva s ich spoločným dieťaťom, je písaný na Kollára,“ prezradil zdroj topiek. Aj v tomto prípade potvrdil správnosť týchto informácií kataster nehnuteľností. Keď sme sa snažili spojiť s Krištúfkovou, nereagovala na naše telefonáty.

V súvislosti s Kollárovými majetkovými „machináciami“ je tiež zaujímavé, že sa netýkajú iba bytov. Dokonca ani vozidlá, na ktorých sa vyvážajú matky jeho detí, im nepatria. „Autá Heringhovej a Štofaníkovej sú písané na Kollárove firmy,“ prezradil nám náš zdroj.

Ako sa teda zdá, Boris svojím milenkám nedaruje nič len tak zadarmo. Dlhoročné skúsenosti v podnikateľskej brandži ho zrejme naučili, aby si aj v súkromí nechával zadné dvierka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu