Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

AUDIO Odvážny Mojsej: S touto skladbou chce vyhrať Eurovíziu!

Braňo Mojsej v nahrávacom štúdiu. Zobraziť galériu (3)
Braňo Mojsej v nahrávacom štúdiu.

BRATISLAVA/KOŠICE – Exkluzívna premiéra! Topky.sk dnes ako prvé priniesli informáciu, že sa Braňo Mojsej (41) prihlásil do Eurovízie. Vypočujte si skladbu, s ktorou plánuje poraziť konkurenciu.

Ako sme už na našich stránkach informovali, Braňo Mojsej chce v januári zamútiť vodami slovenskej hudobnej scény. Rozhodol sa prihlásiť so svojou kapelou do Eurovízie. "Minulý rok som tomu nevenoval pozornosť. Toto leto sa mi však niečo snívalo. A tak som sa na základe toho rozhodol prihlásiť. Zistil som, že mi v tom nič nebráni," priblížil topkám dôvod, prečo si podal prihlášku.

Od skladby s názvom Šťastie na diaľku si veľa sľubuje. "Keby som nemal pesničku, o ktorej som presvedčený, že je na to vhodná, tak by som do toho nešiel. Skladbu sme začali robiť v máji s tým, že mala ísť na album. Ešte vo štvrtok sme boli v tom, že sme nevedeli, ktorú pieseň poslať. V piatok som sa rozhodol. Cédečko s nahrávkou odišlo do Mlynskej Doliny v posledný možný deň prihlásenia sa," približuje nám priebeh registrácie do súťaže najznámejší obyvateľ košického Pereša. V otázke svojho úspechu v šou je zatiaľ opatrný. "Myslím si, že je predčasné o tom hovoriť. Nepočul som ostatné skladby. Nepodceňujem konkurenciu," dodáva Mojsej.  

 

AUDIO: Skladba od Braňa Mojseja s názvom Šťastie na diaľku.

This text will be replaced


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu