Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Angelina a Brad: Z ich detí nespratní frackovia!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

BRIGNOL - Vyrastajú z nich poriadni čertíci! Šestica ratolestí dáva hviezdnemu páru Brangelina poriadne zabrať - ich výchova sa momentálne vymyká spod akejkoľvek kontroly a atmosféra v domácnosti začína pripomínať anarchiu. Deti si robia čo chcú. A nikto si s nimi nevie dať rady!

Informáciu o tom, že luxusnú rezidenciu vo Francúzsku premenili na divoký cirkus, prinieslo na svojich stránkach najnovšie vydanie amerického magazínu Star. Štyria adoptovaní potomkovia vo veku od troch do ôsmich rokov sa údajne deň čo deň zabávajú skutočne odviazaným spôsobom. Ten však miestami začína byť príliš nebezpečný a známi sa obávajú, že Angeline a Bradovi otvorí oči až prípadná tragédia!

Najväčšie vrásky prominentnej dvojici robia najstarší synovia Maddox a Pax. Medzi ich hračkárskym arzenálom by ste totiž našli zbrane od výmyslu sveta, ktorými neváhajú útočiť naozaj na čokoľvek. Špeciálnu pozornosť pravidelne venujú najmä zbraniam striekajúcim farbu, aké sa u nás používajú pri "dospeláckej" hre paintball. V ich prípade sa však bojiskom stal rozľahlý zámok Marival s desiatkami izieb, ktorých steny momentálne "zdobí" množstvo krikľavých fľakov.

Osemročný Maddox sa síce už snaží rozmýšľať sám, no váhu svojich činov si zatiaľ vonkoncom neuvedomuje. Naposledy pred vlastnými pokusmi odmietal ušetriť najmladšiu sestru, len 15-mesačnú Vivienne. "Maddox prišiel s nápadom, že Vivienne prepichne uši. Po tom, ako to chcel urobiť vlastnoručne zatváracím špendlíkom, sa Angie rozhodla, že takýto zákrok dá urobiť radšej profesionálne," prezradil zdroj spomínaného magazínu.

Kameňom úrazu vo výchove detí sa stáva voľnomyšlienkárstvo rodičov, ktorí takéto vyčíňanie dokážu tolerovať a svojim deťom všetko dovolia. Celá osemčlenná rodina vraj spáva v ich manželskej posteli, pričom nie vždy zvýši čas na hygienu: "Zahara niekedy zaspí v šatách Šípkovej Ruženky, na ktorých sú zaschnuté škvrny od čokoládového mlieka."

Snahu zaviesť v domácnosti poriadok aspoň čiastočne prejavil Brad. Ten chce byť na svoje potomstvo prísnejší, častejšie im hovorí "nie" a priúča ich zodpovednosti za vlastné skutky. Jeho úsilie však takmer so železnou pravidelnosťou býva zmarené Angelinou, ktorej predstava o harmónii v rodine znamená predovšetkým slobodu. Deťom preto splní každé jedno prianie - takto sa vraj najlepšie rozvíjajú ich detské osobnosti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu