Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

To je sexbomba! Halle Berry provokovala prsiami v šatách tesne pod zadok!

Halle Berry Zobraziť galériu (11)
Halle Berry

LOS ANGELES - Takto dráždia najväčšie hollywoodske sexice po štyridsiatke! Čokoládová herečka Halle Berry (43) sa vo štvrtok večer blysla v odvážnych šatách a všetkým v nich dala jasne najavo dve veci - rozhodne nie je tehotná a v čižmách nad kolená dokáže prebudiť množstvo fantázií!

Očarujúca herečka priviedla svoju prvú dcérku Nahlu len v marci minulého roka, no v kuloároch sa nedávno pošepkávalo, že pod srdcom už nosí ďalší prírastok do rodiny. Tieto fámy sa jej však podarilo vyvrátiť skutočne originálnym spôsobom. Ako hosť tento týždeň zavítala do šou moderátora a zabávača Jaya Lenoa, ktorému spolu s prítomnými divákmi vyrazila dych. Štíhlymi krivkami a bohatou nádielkou v tých správnych partiách.

Halle na večer pred televíznymi kamerami zvolila provokatívne čierne minišaty, ktoré jej pri chôdzi ledva prekrývali zadoček. Outfit tesne obopínajúci jej osí pás neodhalil žiadne rastúce tehotenské bruško, ale okrúhle prsia v hlbokom výstrihu. Čerešničkou na torte boli čierne kožené čižmy končiace tesne nad kolenami, ktoré jej dodávali šmrnc zmyselnej dominy z erotického salóna.

Za mimoriadne atraktívny zovňajšok si herecká hviezda ihneď po príchode do štúdia vyslúžila od Jaya pochvalu. Na tú reagovala s veľkým potešením a neskrývanou vďačnosťou: "Začínala som mať komplexy! Už som si aj hovorila, že budem musieť prestať jesť hamburgery alebo čo." Tiež dodala, že s manželom druhé dieťa nateraz neplánujú a pokračovala príhodami o svojej rozkošnej dcérke.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu