Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mórová o rozchode s Mokrým: Nasadila mu parohy? Je za tým jej ex priateľ Maštalír?!

Diana Mórová a Juraj Mokrý
Diana Mórová a Juraj Mokrý

BRATISLAVA – Ako sa zdá, stará láska nehrdzavie! Herečka Diana Mórová (39) sa po šiestich rokoch spolužitia rozišla so svojím druhom Jurajom Mokrým (32). Ako sa zdá, za krach ich vzťahu môže tretia osoba. Podľa našich informácii sa Diana tajne stretáva so svojou starou láskou, hercom Tomášom Maštalírom (31).

Včera na povrch vyplávali informácie, ktoré sa už dlhšie v mediálnych kruhoch pošepkávali. Veriť tomu chcel však málokto. Ich pravdivosť, však včera potvrdil Mokrý, keď priznal, že so svojou polovičkou Dianou Mórovou už nežijú v jednej domácnosti. Topky.sk oslovili aj bývalého moderátora počasia, no nedvíhal telefón, ani neodpovedal na sms správu. Priestor na vyjadrenie sme dali aj Diane, hoci sa najskôr zdráhala a vyhovárala sa na zaneprázdnenosť, nakoniec predsa len prehovorila. „Viete čo, ja by som to nerada rozmazávala. Nechcem moc o tom rozprávať. Ja som bola s rodinou 4 týždne na dovolenke pri mori. Neviem, čo tu Jurko zatiaľ povyvádzal. Myslela som si, že to nejako inač vyriešime a nie takto, po novinách rozmazávať. Je to naše súkromie, a my si to musíme sami vyriešiť. Sme naďalej stále v kontakte. Musíme sa o veľa vecí postarať. Aj o Quida,“ povedala pre topky.sk herečka, čím rozchod potvrdila.

My sme sa však dozvedeli, že za rozchodom údajne stojí tretia osoba. Podľa viacerých zdrojov sa Mórova už dlhšie stretáva so svojou niekdajšou láskou hercom Tomášom Maštalírom, s ktorým v minulosti tvorila päť rokov pár. „Mórova od Mokrého odišla kvôli Maštalírovi. Už približne dva mesiace sa tajne stretávajú. Väčšinou v nejakom jeho byte, o ktorom nevie ani jeho priateľka,“ tvrdili viaceré naše od seba nezávislé zdroje.

Čo na to Mórová? Je za rozchodom jej niekdajší milenec Maštalír? Vrátila sa k nemu? „Toto sú také dohady. Ja som sa k nikomu nevrátila. Myslím si, že Tomáš a Táňa sú spolu, mali byť spolu na dovolenke,“ zahmlievala známa herečka, ktorá presne vedela, kde sa Maštalír nachádzal. Keď sme sa jej však spýtali, či náhodou u nej neplatí staré príslovie, že „Stará láska nehrdzavie“, odvetila: „No nehrdzavie, to sa síce hovorí, ale nie je to tak. Myslím si, že nikto nevie, ako sa to môže vyvŕbiť,“ dodala prekvapujúco na záver hnedovlasá kráska. Chcela tým snáď niečo naznačiť? Kto vie.

S rovnakou otázkou, či sa Maštalír vrátil k Mórovej a rozišiel sa tak s Táňou, sme položili aj Tomášovi Maštalírovi a rovnako tak, aj jeho priateľke Táni Pauhofovej. Viac sa dočítate tu!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu