Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

AKTUALIZOVANÉ Známe tváre o Mojsejovej prešľape: Zrazu stratili slová!

Nora Mojsejová, Vilo Rozboril, Erika Judínyová a Roman Juraško. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová, Vilo Rozboril, Erika Judínyová a Roman Juraško.

BRATISLAVA – Od všetkého sa dištancujú! Polícia minulý týždeň obvinila podnikateľku Noru Mojsejovú (51) z finančného podvodu. Topky.sk v súvislosti s tým oslovili ľudí, ktorí s Košičankou spolupracovali počas jej účinkovania v médiách. Výreční moderátori zrazu zostali bez slov.

K Mojsejovcom neodmysliteľne patrí moderátor Vilo Rozboril. Uvádzal ich reality šou s názvom Mojsejovci a neskôr aj reláciu Nora a Braňo – Pravdivý príbeh. Vzťahy však medzi nimi nie sú najideálnejšie, pretože sa posekali kvôli prvej spomínanej šou.

A podľa toho vyzerala aj reakcia Rozborila na obvinenie Nory Mojsejovej z podvodu. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať. Nebudem to nijako komentovať. Som mimo Slovenska a ani neviem, o čo ide,“ povedal nám Rozboril, pričom chcel čo najrýchlejšie ukončiť komunikáciu na túto tému. 

Známy je aj vzťah Eriky Judínyovej ku kontroverzným manželom. Moderátorka Smotánky sa objavovala aj na narodeninových oslavách Nory a Braňa. A neotočila sa im chrbtom ani v tomto prípade! „Som s Mojsejovcami kamarátka, takže k tomuto sa vôbec nebudem vyjadrovať,“ odmietla všetky ďalšie otázky na tému Norinho obvinenia. 

Podnikateľku z Pereša „kočíroval“ už aj Roman Juraško. A to v relácii Nákupná horúčka. „S Norou sa od skončenia programu nestretávam. Neviem presne, z čoho je obvinená, lebo to podrobne nesledujem. Ak ale niečo naozaj spravila, tak to určite nie je dobré,“ sprostredkoval nám svoje pocity Juraško.

S Nákupnou horúčkou súvisí ďalšie prominentné kamarátstvo. Prekvapivo si počas nakrúcania „sadli“ Nora Mojsejová a Dara Rolins. Speváčka tiež nechýbala na narodeninách podnikateľky z Pereša. Oslovili sme ju preto tiež, no zareagovala podobne, ako Erika Judínyová. „Necítim potrebu sa k tejto téme vyjadrovať. Som kamarátka Noriky a verím tomu, čo hovorí ona,“ zaujala nekompromisné stanovisko Dara.

Najvýrečnejší zo všetkých bol Matej Sajfa Cifra. Ten mal kedysi moderovať Mojsejovcom reláciu na Jojke, no nakoniec to odmietol. A kontroverzní manželia jeho "spíkerský" výkon prirovnali k výpravcovi. Napriek tomu práve Sajfa začal košickú podnikateľku brániť.  „Pokiaľ viem, platí tu prezumpcia neviny. Nemôžeme komentovať, či je právom upodozrievaná, nemalo by sa o tom hovoriť,“ prekvapil nás. No potom to už bol starý známy vtipkár.  „Toto je normálne námet na reality šou a bojím sa, že to niekto využije. Ak naozaj bude odsúdená a niekto mi ten námet ukradne, tak ja podám trestné oznámenie,“ zastrájal sa moderátor.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu