Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Viki Ráková má „prominentného“ somára!

Viki Ráková so somárikom. Zobraziť galériu (8)
Viki Ráková so somárikom.

BRATISLAVA – Herečka Viki Ráková (28) sa počas víkendu stala krstnou mamou somárika z bratislavskej zoologickej záhrady. Ako topky.sk zistili, oslík pochádza zo „šoubiznisovej“ rodiny.

Ani daždivé počasie neprekazilo akciu v zoologickej záhrade, ktorej vyvrcholením bol krst mláďatka somára domáceho. Mladá dáma zo zvieracej ríše dostala meno Rebecca. Jej krstnou mamou sa stala herečka Viki Ráková. „Chceli sme osobnosť známu z televíznej obrazovky a voľba padla na Viki, keďže ešte žiadne zvieratko nekrstila,“ povedala nám organizátorka akcie Katarína Gavalcová.

Rebecca však zo známej osobnosti na zadok nespadla. Jej mama Buba je totiž tiež pomerne známa. „Účinkovala v reklame na istú banku,“ prezradila Gavalcová. Ide o somárika, ktorého v reklamnom videu pomocou bielej farby premaľovával na zebru herec Ľubomír Kostelný, momentálne známy najmä z Ordinácie v ružovej záhrade.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu