Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Scestovaný Cmorik: Nikdy nebol v Chorvátsku!

Peter Cmorík Zobraziť galériu (10)
Peter Cmorík

BRATISLAVA – Slovenský spevák Peter Cmorik sa chystá na tohtoročnú dovolenku do Chorvátska. Hudobník, ktorý už navštívil pobrežie Japonského mora či Atlantického oceánu ešte nevyskúšal jednu z najobľúbenejších destinácií Slovákov.

"Určite to ale tento rok v lete napravím,“ povedal zaneprázdnený muzikant. Podľa vlastných slov sa ešte nerozhodol, kedy a do ktorého mesta pocestuje, ale už vie s kým. "Jednoznačne vezmem svoju priateľku a možno aj nejakých kamarátov. Pôjdeme len tak autom nevedno kam a na koľko, bude to veľmi príjemné,“ dodal priateľ športovej strelkyne Danky Bartekovej.

Spevák sa bude najbližšie týždne venovať hlavne koncertovaniu na festivaloch a medzitým dokončí nahrávanie jeho nového albumu. Po úspešnom singli Keď spíš sa už onedlho objaví aj druhý. "Pesničky Jedno si želám a Vyrástli sme z lásky sú dvaja hlavní kandidáti,“ uviedol v rozhovore 29-ročný spevák. V poradí tretí štúdiový album druhej slovenskej Superstar by sa mal na pultoch predajní objaviť najskôr v októbri tohto roku. Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu