Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Cmorik prehovoril o nečakanom vypadnutí: Tej piesni som veril!

Peter Cmorik Zobraziť galériu (6)
Peter Cmorik

BRATISLAVA – Dúfal v postup! Peter Cmorik (28) v poslednom semifinálovom kole Eurovízie dlho „okupoval“ prvú priečku. Nakoniec však zostal nepríjemne prekvapený - nepostúpil.

Takmer celý večer mal nádej! Peter Cmorik vystúpil v piatom semifinálovom kole ako prvý a hneď sa ujal vedenia v tabuľke s priebežnými výsledkami. A dosť dlho prvú priečku neopúšťal. Zmenilo sa to až v samom závere šou, kedy už Peter dúfal v postup. „Neviem, čo mám povedať na hlasovanie. Ale myslím, že skladba sa ľuďom páčila, veď rozdiely boli minimálne,“ vyjadril sa pre topky.sk.

Ako každého, aj jeho, odchod bez postupu trochu zamrzel. „Veď chvíľku pred koncom som ešte viedol,“ povedal nám bývalý Superstarista. Na svoju pieseň s názvom Keď spíš aj preto nedá dopustiť. „Samozrejme, že piesni verím. Myslím, že je skvelá a vyznela dobre. Čo sa týka nášho vystúpenia, z našej strany to bolo dobré,“ tak trochu sa posťažoval na menšiu podporu hlasujúcich. Život však podľa neho ide ďalej. „Takto to jednoducho vypálilo,“ povedal nám na záver.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu