Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Popletená Mičkovicová: Cmorik, ty s kým spíš?!

Henrieta Mičkovicová a Peter Cmorik Zobraziť galériu (13)
Henrieta Mičkovicová a Peter Cmorik

BRATISLAVA – Sláva neprináša len milé veci. Presvedčil sa o tom už aj Peter Cmorik (28). Najnovšie dostal poriadne pikantnú otázku. Hoci má vzťah so strelkyňou Dankou Bartekovou, herečka Henrieta Mičkovicová (41) bola zvedavá, s kým tento spevák zdieľa spoločnú posteľ.

Z Cmorika je herec! Populárny spevák dostal ponuku zahrať si v seriáli Panelák. A túto výzvu prijal. „Neuvažoval som skoro vôbec,“ prezradil nám. Tvorcovia seriálu totiž od neho nepožadujú žiadne „oscarové“ výkony. Cmorik stvárni sám seba. Ako hosťa si ho do svojej rannej relácie pozve Henrieta Mičkovicová alias Zuzana Bajzová.

Bajzová však v moderovaní ešte nie je celkom doma. Dokonca popletie aj názov Cmorikovho hitu Keď spíš. „Ja som tak mala zafixované, že S kým spíš?“ zostala prekvapená, keď ju spevák opravil. A tento popletený pikantný názov zostal visieť vo vzduchu ako otázka. „S kým spím, si asi nechám pre seba,“ vykorčuľoval nakoniec z trápneho okamihu Cmorik.

Sledujte TOPKY TV: Peter Cmorik o svojom účinkovaní v Paneláku.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu