Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Cmorik: Do Eurovízie ma už nedostanete!

Peter Cmorik Zobraziť galériu (5)
Peter Cmorik

BRATISLAVA – Po náhlom odstúpení Desmodu z Eurovízie vznikla v slovenskom finálovom kole diera. Kapela sa včera vyjadrila, že by ich mal nahradiť Peter Cmorik (28). Čo na to spevák?

Skupina Desmod a Lucia Nováková sa včera rozhodli odstúpiť z hudobnej šou. Ako dôvody uviedli neustále útoky na kapelu a rozdielne názory na verdikty poroty. Podľa Desmodu mal totiž v poslednom semifinálovom kole postúpiť do ďalšieho zápolenia Peter Cmorik. Nanešťastie pre neho sa tak nestalo. „Týmto krokom mu chceme prenechať miesto,“ povedal manažér Desmodu Michal Kožuch.

Topky.sk v Mlynskej doline zisťovali, či by to pravidlá súťaže umožňovali. „STV postupuje podľa štatútu. Siedmi porotcovia teraz vyberú spomedzi všetkých účastníkov semifinálových kôl jedného náhradníka,“ povedal nám PR manažér Martin Kontúr, pričom podotkol, že meno bude známe najneskôr do 24 hodín.

Pre Cmorika preto svitla nádej. Topky.sk zisťovali, či by napriek piatkovému vypadnutiu prijal ponuku na ďalšie účinkovanie v šou, keby porota vybrala práve jeho. „Aj keby, tak to neprijmem,“ zaujal rázne stanovisko úradujúci Zlatý Slávik. Nechajme sa teda prekvapiť, kto nakoniec nahradí Desmod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu