Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Žitného príbeh: Pokus o samovraždu!

Žitný a herec Mňahončák, ktorý stvárnil postavu s podobným osudom, aký má moderátor. Zobraziť galériu (22)
Žitný a herec Mňahončák, ktorý stvárnil postavu s podobným osudom, aký má moderátor.

BRATISLAVA – Bude to tvrdšie! Televízia Joj dnes odvysiela príbeh z cyklu Ako som prežil, ktorý je evidentne inšpirovaný nehodou Rasťa Žitného (32). V súvislosti s tým topky.sk vypátrali, že do filmovej verzie zapracovali scenáristi aj to, čo sa v skutočnosti neodohralo. Pokus o samovraždu!

Veľa zhôd, ale aj jeden podstatný rozdiel! V príbehu Celebrita, patriacom do cyklu Ako som prežil, je veľa skutočností, ktoré presviedčajú, že na Kolibe sa rozhodli sfilmovať nehodu Rasťa Žitného. Samotná televízia Joj však tento fakt popiera a zostane len na divákovi, ako si tento diel vysvetlí.

Topky.sk najnovšie zistili, že v príbehu je naozaj jeden podstatný rozdiel oproti skutočnosti. Hlavný hrdina v podaní Martina Mňahončáka totiž urobí zásadné rozhodnutie. Pokúsi sa o samovraždu! Prebehne to tak, že si vytrhne z tela všetky hadičky, na ktoré ho lekári napojili.

Toto je línia, ktorá sa v skutočnom živote neodohrala. Rasťo Žitný totiž vždy prezentoval svoju vieru. A tá samovraždy odsudzuje. Jediné vzdanie sa života, ktoré Žitný spomenul, bolo v tom zmysle, že by si ten svoj rád vymenil s Tomáškovým, ktorý zahynul pod kolesami jeho auta v júni minulého roku.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu