Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Film o Žitnom na JOJ-ke: Hrať v ňom budú tváre Markízy!

Martin Mňahončák a Michaela Čobejová Zobraziť galériu (9)
Martin Mňahončák a Michaela Čobejová

BRATISLAVA – Deň, kedy uplynie rok od tragickej smrti Tomáška Žilavého († 5), ktorú zavinil Rasťo Žitný (32), sa blíži. Smutnému výročiu bude predchádzať filmové spracovanie nešťastia, ktoré chystá televízia JOJ. A v ňom si paradoxne zahrajú markizácke tváre – Michaela Čobejová (38) a Martin Mňahončák (31)!

Už o pár dní sa na obrazovke televízie JOJ objaví časť seriálu Ako som prežil, ktorej dej sa takmer na vlas podobá životnému osudu niekdajšieho hlásateľa Televíznych novín Rasťa Žitného. Ten vlani v júni nezodpovednou jazdou vpálil autom do malého cyklistu, ktorý na mieste prišiel o život.

Hoci na Kolibe vylučujú, že v spomínanej epizóde ide o prípad Žitného, spoločných znakov s realitou má až podozrivo veľa. V seriáli totiž dostane lekárka do opatery úspešnú celebritu po vážnej dopravnej nehode, ktorá spôsobila rýchlou jazdou na svojom aute smrť chlapca. Média z nej navyše robia vraha.

Ďalšou spojitosťou je, že kontroverzná časť sa vo vysielaní objaví len devätnásť dní pred tým, ako od osudného momentu uplynie rok. Rozhodne zaujímavé je však aj herecké obsadenie. Hlavné postavy totiž stvárnia herci, ktorých si väčšina Slovákov spája predovšetkým s Ordináciou v ružovej záhrade. Tým pádom aj so značkou Markízy, keďže ide o jej výpravný seriál. Čobejová je dokonca aj súčasťou aktuálnej grafickej výbavy televízie.

Čo si teda myslia v Záhorskej Bystrici o tom, že v konkurenčnej televízii si jej herci zahrajú v časti o nešťastí ich niekdajšej najväčšej hviezdy? „Nemáme relevantné informácie o výbere účinkujúcich v pripravovanej časti spomínaného seriálu, ale vzhľadom na veľkosť a limity nášho trhu, je prirodzené, že slovenskí herci sa objavujú aj vo formátoch konkurenčných staníc,“ povedala topkám hovorkyňa TV Markíza Oľga Dúbravská.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu